„Спаси София готвят“ серия тайни провокации към СО преди местните избори

Сподели

Иво Божков и компания продължават трескаво да мислят как да злепоставят Столична община

От неправителствената организация „Спаси София“, станала известна в социалните мрежи като „Смучи София“, готвят серия от тайни провокации към Столичната община преди местните избори през октомври.

Това явно се превръща в специалитет на петимата младежи от този кръжец, предвождан от „гуруто“ им Иво Божков, които пък продължава трескаво да обмислят планове, как през лятото още повече да злепостави местната власт в столицата.

Напомняме, че именно от „Спаси София“ свиха павета от столичния бул. „Дондуков”, докато беше в ремонт, и опитаха да инсинуират, че той се прави некачествено. Истината обаче лъсна скоро, благодарение на видео клипчета, на които се вижда, че именно те отнасят каменните блокове, за да имат повод да организират протест на следващия ден срещу „некачествения ремонт“. Тогава премиерът Борисов определи случилото се като саботаж. Последваха и нови съчинени атаки за ремонта на бул. „Граф Игнатиев” преди месеци, когато младежите оврещяха ефирното пространство, че некачествено се прави реконструкцията на столичната ул. „Иван Вазов”.

Наскоро пък медии съобщиха, че Иво Божков прави партия с гръмкото име „Спаси България“ (очевидно микс между „Спаси София“ и „Да(Й), България“), с която ще се яви на местния вот през октомври, за да се изправи срещу отколешната си противничка Йорданка Фандъкова.


Сподели

Related posts

Leave a Comment