Как се става директор в ДФЗ (документи)

Сподели

Как се става директор в ДФЗ Земеделие на дирекция ,,Оторизация” (дирекцията която извършва плащанията на всички проекти).

Много просто-като  платиш къщата за гости на ,,Извора Инвест” за която вече писахме, че е един от множеството свързани проекти.

Албена Пиналска е експерта, който я е платил. Познайте кой е Директор на дирекция ,,Оторизация” в ДФЗ в наши дни-сещате се нали. Освен че контролира всички плащания, тя контролира отдел ,,Мониторинг”, където началник е най-добрата и приятелка Диана Стаменова. Това в отдела, който на случаен принцип избира, кои проекти да бъдат проверени на мониторинг. Освен липсата на контрол или изборен контрол на проектите, тя успешно изнудва експертите в дирекцията си, и който не слуша и не изпълнява поръченията получава слаба оценка, не получава дмс (допълнително материално стимулиране), което образува голяма част от заплатата на експертите и което не би трябвало да се получава по симпатии. Естествено експерта е заплашван със съд и прокуратура и с уволнение и ако не започне мазно да изпълнява поръчки всичко това му се струпва на главата. В тези условия може да се сетите кой е платил ,,Трока” – естествено началник отдела на Частни мерки в ,,Оторизация” – Божидар Попов.

Всички изводи оставям на вас, как се изкачва по стълбицата на държавната администрация на това място и редно ли е такива хора да продължават да изпълняват подобни длъжности.

Да не говорим, че очевидно фонда на е администратор на лични данни, щом безнаказано се цитират имена на експерти и информация, изтичаща от въпросната дирекция.
Сподели

Related posts

Leave a Comment