Сидеров: Ще сменя икономическия модел на управление

Сподели

Аз предвиждам общинска полиция, която за три месеца да смаже престъпността


Това заяви кандидатът за кмет на София Волен Сидеров в ефира на БНТ.
Той също така обяви, че ще промени икономическия модел на управление. “В момента публичните услуги в София са дадени на частни фирми. Тази философия, всичко да се приватизира и да бъде в ръцете на частни фирми, на запад вече се отхвърля и много столици вече имат общински фирми.”, каза Сидеров.
Волен Сидеров също даде заявка, че ще направи ревизия на общинския съвет, защото има „огромни“ пари, които отиват в ръцете на определени фирми и преразпределяне на парите, така че да могат да стигат повече пари до крайните квартали, където по думите му живеят много от хората, от които зависи икономиката на града.
Лидерът на Атака има своя политика за ромските квартали, която, по думите му не е „бабаитска като тази на някои мои партньори, които ще изриват, бутат и т.н.“ и заяви, че предвижда взаимни действия с тяхната интелигенция, за които той каза, че предвижда постове на високи позиции, за да може ромската общност да бъде представена. „Тези квартали иначе стават собственост на ромски босове“. На мястото на незаконните жилища той твърде, че ще изгради поносими жилища, в които да живея. Днес той ща анонсира и листата си за общински съветници.


Сподели

Related posts

Leave a Comment