ТЮРЛЮГЮВЕЧ „МК „СВОБОДА“: РАЗКРАЧЕНИ ВЪВ ВСИЧКИ ПАРТИИ, „БЕЛО“, „ЖЪЛТО“, ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО И ФАЛШИВИ НОВИНИ. ПОТРЕС!

Сподели

Този предизборен плакат, или каквото там е, принадлежи на „Свобода“ – „коалиция“, каквото и да означава това. С „подзаглавие“ – „Българска социалдемократическа партия“.

Потресаващият кич с розовия автомобил го оставяме на вашите възприятия … „за младите на Варна“.

Според нас мизансцена трябваше да е върху една бЕла магистрала, защото във Варна се знае кой жули по белото, а не пред Двореца на културата и спорта.
Но пък няма как да не е пред Двореца на културата и спорта, защото ограденият с червено Генади Атанасов е член на борда на директорите на Двореца на културата и спорта, набутан там с гласуване на ГЕРБ мнозинството във варненския общински съвет.

Сега не падайте от коня!

Въпросното лице, което води листата за общински съветници на МК „Свобода“ /Българска социалдемократическа партия“ Генади Атанасов е предложен за член на борда на директорите на ДКС – Варна от … сегашния кандидат – кмет за Варна, последно човек на Борислав Гуцанов – Костадин Костадинов.

По онова време Коцето /Костадин Костадинов/ е общински съветник и УЖ громи БСП и ГЕРБ, обаче за пред наивниците, които му се връзват:

На 16.02.2016 АФЕРА публикува:

ЛЪСНА ЕДНА ОТ МРЪСНИТЕ ПРЕДИЗБОРНИ СХЕМИ. „РЕСТОТО“ ЩЕ ПЛАЩА ДАНЪКОПЛАТЕЦЪТ. С ОБЩИНСКИ ПАРИ.

Та, благодарение на Коцето и мнозинството на ГЕРБ, сегашният водач на листата на „Свобода“ Генади Атанасов влиза в борда на директорите на общинската фирма „Дворец на културата и спорта“. По онова време той е полу изключен от БСП.

На предните местни избори същия тоя Генади се пуска като кандидат кмет на Владиславово във Варна, уж като независим. Тогава все още е член на БСП, но не му пречи на втория тур публично да застане зад кандидатурата на ГЕРБ кандидата, който става и районен кмет на Владиславово – Николай Костадинов.

На 8.02.2019 АФЕРА публикува:
ПАТРИОТИЧНИ ИГРИ ОСИГУРЯВАТ „ДОХОДНА И БЕЗАВАРИЙНА“ НА СЪТРУДНИК НА ДЕПУТАТ ОТ „АТАКА“

Толкова „важната“ кандидатура на лицето Генадий Атанасов предизвиква и друг абсурд – съветникът от партията на Костадин Костадинов „Възраждане“ – Петър Липчев гласува „въздържал се“, но пък „врагът“ Янко Станев охотно гласува „за“ лицето Генадий Атанасов. За ГЕРБ да не говорим – Генадий Атанасов става тяхна „капия“.

Според медиите новият член на борда на общинската фирма ДКС – ЕАД Генадий Атнасов, която впоследствие ще лапне милиони за ремонт, който така и никой не си направи труда да разследва и чиито харчове така и по никакъв начин не са оповестени публично, въпреки решение на съда да им се даде публичност, имал полувисше образование (Колеж по туризъм), въртял заведение в квартал Владиславово, а лятно време и паркинга на Кабакум.

Мълвата обаче в квартал „Владиславово“ във Варна не свързва толкова със спорт Генадий Атанасов, а носи, че той се занимава с едни субстанции, които правят човек доста фриволен, да не кажем друго.

Впрочем Генадий Атанасов е илюстрация как в политиката можеш да се маскираш всякак, стига да си на … далавера. От социалист става патриот.

Тогава АФЕРА информира:
Кой е всъщност Генадий Атанасов.

Звездата му изгрява преди местните избори през 2015 година, когато Борислав Гуцанов го изключва от БСП Владиславово заради неплатен членски внос, нарушаване на устава на партията, а по – точно несъгласие да подкрепи кандидата за кмет на „Владиславово“ – Неделчо Михайлов и най – вече заради това, че е бил човек на Красимир Янков.

В ответ Генадий Атанасов решава и се кандидатира като независим кандидат кмет на „Владиславово“. На първи тур става трети. А на балотажа подкрепя… кандидата на ГЕРБ Николай Костадинов. И както вече отбелязахме, след изборите получава „пържолката“ – награда – става член на борда на директорите на Двореца на културата и спорта – Варна.

От лятото на 2018 година Генадий Атнасов става сътрудник в парламента на депутата от АТАКА Николай Александров.

Сътрудникът на депутата от Атака и член на борда на директорите на ДКС –ЕАД Варна Генадий Атанасов демонстрира завиден комфорт на живот. Във Владиславово се носят легенди за цветове около Генадий Атанасов, като „жълто“ и „бело“, свързват и го и с авери като Румен Широков – осъден през 2018 г. за наркоразпределение, Атанас Михнев-Наско Зоба и Михаил Саров – Арменеца.
Като член на борда на директорите, служещ на управляващата ГЕРБ, водачът на листата на МК „Свобода“ Генади Атанасов не си играе на шикалки.

На 8.03.2019 АФЕРА публикува:

СКАНДАЛНО! ЧЛЕН НА БОРДА НА ДКС ЕАД ВАРНА ЗАМЕСЕН В КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ

През септември 2018 година Генадий Атанасов си сключва сам на своя фирма договор за директно възлагане за извършване на Строително монтажни дейности на централен вход на ДКС ЕАД Варна. Договорът е възложен от Дворец на културата и спорта гр. Варна, който се представлява от Генадий Атанасов и фирмата „КОРЕКТ ИНВЕСТ ВАРНА“ ЕООД, която видно от справката управител и мажоритарен собственик на капитала е Генадий Атанасов в едно с баща си Христо Атанасов. Бащата на Генадий Атанасов е служител на МВР, Сектор Гранична полиция. Генадий Атанасов вкарва и баща си в конфликт на интереси.

Генадий Атанасов като председател на борда на директорите на ДКС ЕАД Варна, през 2016 година отстъпва безвъзмездно офис номер 11 в ДКС на своята политизирана организация БРСП (Българо Руско сътрудничество и политики) на която е председател. Имайки предвид, че ДКС е собственост на Община Варна спокойно можем да тълкуваме, че в случая е ощетен данъкоплатеца – варненци. В района на ДКС наема на офисите с такава локация е от порядъка на 700 лева/месец.

На предстоящите избори, с розовия автомобил вперьод, Генади Атанасов води листата на МК „Свобода“, впрочем нека не забравяме, че ПП „Свобода“ е на … Георги Кадиев.

Втори в листата е Иван Русев Русев – който пък бе общински съветник от БСП и срещу него се води досъдебно производство, което не е приключило.

Трети в листата пък е Калоян Георгиев – прочул не с друго, а със сътворяването на фалшиви новини, като тези, които бяха разгромени в медийното пространство, като нагли, отвратителни фалшиви новини: „Варненка загина, след като падна в Ниагарския водопад“ или „Варненка взе 1 милион“ от „Стани богат“ в САЩ“.

Такъв тюрлюгювеч от политически взаимовръзки със съспенс, маркиран в „жълто“ и „бело“, плюс фалшиви новини и досъдебно производство, е истински потрес.

Но както неведнъж е отбелязвала АФЕРА: всяка Варна си заслужава измекярите.

Afera.bg


Сподели

Related posts

Leave a Comment