Боян-чо и Цветомир-чо от ЕФБЕТ, или как наглостта се превръща в стандарт

Сподели

То бива да си комплексиран и превъзбуден тип, бива, ама обезкосменият Боян-чо и акнестият Цветомир-чо, които по „съдба“ се водят собственици на хазартната марка EFBET, и които поради тежка лична комплексираност не смеят да си поемат въздух сами, днес, разбираш ли, решили да се правят на мъже.

Да бе, добре бе, мъжкари! Евала! Истината обаче е, без значение с колко мускулисти олигофрена сте се обградили, истината е, а тя е точно толкова скучна като вас, че вие сте най-обикновени класически мошеници от столицата. Вие, драги, реално не може да уплашите, дори гарките по бул. „Мадрид“, нищо, че там „тайно“ сте си купили сграда и цветарски магазин. А това е така, защото въпреки претенциите ви, вие двамата реално не сте създали нищо. Ама абсолютно нищо!

И това е така защото по презумция вие двамата нямате нито бизнес, нито културен, нито емоционален „интелект“ да създадете каквото и да е било (ако не вярвате разгледайте си внимателно снимките).

Вие, драги „Цеки“, сте просто едни тамагочита. Може да сваляте тунинговани шаврантии и да им обяснявате, че въпреки пъпките по лицата си сте „много влиятелни типове“, но реално, и вие и ние знаем, че вие сте пълни мухльовци.

Вие и EFBET трупате парите си, като лъжете пенсионерите от кв. „Надежда“, „Люлин“ и „Красно село“, а после с тези долнопробно изкарани „кинти“ се опитвате да си решите личните страхове и комплекси.

Драги „Цеки“, цяла България вече знае, че сте елементарни мошеници. Така, че be cool and keep calm! Вие, може да се правите на ощипани, но истината винаги излиза наяве. Излиза и тогава срамът е голям. Защото цялата ви мошеническа схема вече е ясна на всички – и на играчитe, и на държавата, и на прокуратурата, и на МВР, и на НАП, и в чужбина, и на жените ви.

Вие от години мамите държавния бюджет, манипулирате българската и малтийската агенции по хазарта, вас ви разследват в 5 държави, перете пари, раздавате бонуси на избрани от вас „лични“ хора, забъркани сте в афера с убийство, най-вероятно именно вие сте сложили и бомбата пред ресторанта на Коко Динев, за далаверите ви пишат медии в няколко разлчини европейски страни, и въпреки това днес имате самочувствието да се изказвате пред медиите.

Скрийте се бе, пичове!

Вие не сте бизнесмени, вие сте обикновени мошеници. И няма проблем да се видим в съда, за тези ми думи. Именно там, най-добре ще лъсне истинската ви същност.

Защото, вие пичове, трябва да напуснете България, ама веднага. Вие сте обида, за всички нас. Вие сте еманация на прехода и наглостта. Вие сте емблема на това, как наглостта се превръща в стандарт.

Филип Найденов

източник: Само Истината


Сподели

Related posts

Leave a Comment