БЕЗОБРАЗИЯТА НА ЕВРОДЕПУТАТА ДЖАМБАЗКИ!

Сподели

Любимият на Борисов политик – Ангел Джамбазки, се натресе яката в шамарите на медиите. И на политиците, дето не са от неговата разцветка. Какво беше направил евродепутата, който навсякъде претендираше за честност, лоялност и почтеност.

1.Пие и съзнателно сяда зад волана.

2.Хванат е от катаджиите край Самоков и дрегера показва 1,5 промила.

3. Джамбазки иска кръвна проба, но не отива в медицинската служба в Самоков, както е по закон и до 45 минути.

4. Отива и дава кръв във Военната медицинска академия. Защо там? Ами защото тя е подчинена на неговия настойник -Красимир Каракачанов.

5. Случаят се крие пет дни – ясно защо и кой го крие. Ами ако беше евродепутат от БСП – пак ли щяха да го крият?

6. С кръвната проба могат да се правят каквито си искате хватки – първо тя вече е дадена доста по-късно от предвидения в закона час. Второ – има начини промилите да бъдат намалени. В Пловдив преди години бяха арестувани лекари за подмяна на кръвната проба. Не случайно е настоявал за кръвна проба, защото знае, че там може да стават шашми.

Явно е, че Каракачанов го спаси. Иначе трябваше да има съд и – сбогом, Брюксел, сбогом заплата от 35 хиляди лева на месец. А сега кръвната проба показвала под 1,2 промила – ама колко точно? Мълчание. Очевидно е обработена, за до показва под 1,2 промила, за да е наказанието само административно.

Това са фактите и виждате морала на управляващата шайка. Тя просто няма морал. Няма чест и достойнство. Една лакома, кариеристична пасмина. Това са.

Стефан Северин


Сподели

Related posts

Leave a Comment