ГЛУПОСТТА Е НЕИЗТРЕБИМА КАТО ХЛЕБАРКИТЕ

Сподели

Трябва да се направи паралелен щаб за запазване психичното здраве на нацията. Положението е тежко, много трябва да бъдат поставени под карантина без достъп до социални мрежи и телефони, за да не заразят с глупост и другите.

Всеки, постнал повече от сто пъти рецепта за гореща вода с лимон като пенкилер срещу вируса, всеки, препоръчващ да си носиш чесън на врата, всеки, препоръчващ да се заобиколиш с отрязани глави лук, които да „попиват“ вируса, всеки, който препоръчва по три шепи лекарства, които превантивно да се вземат, както и тези, които са ги послушали, да бъдат тотално изолирани от обществото! Вредни и заразни са!
80% дебили установихме вече, че са много повече. Включително тези, които въпреки мерките, се блъскат в други хора, дишат ти във врата, а на пазара обарват с мръсни ръчички всички плодове и зеленчуци, за да си подберат най-доброто. И тези, които се качват кашлящи и кихащи в обществения транспорт.
Да правиш теории за световна конспирация и да отричаш очевидни неща, да постваш снимки от началото на 20 век като доказателство, да вярваш на публикации на „учени“, които доказват, че вирусът е внесен от извънземни или е измислен от политици и журналисти….
Глупостта човешка е неизтребима като хлебарките! Не знам колко ще са заразените с коронавируса в България, но дебилите превзеха общественото внимание!

Елена Гунчева


Сподели

Related posts

Leave a Comment