Николай Марков: Капиталите на Божков не са негови. Той знае, че атаката не идва от Борисов, тук са негови съюзници

Сподели

„Лицето Божков знае много добре, че атаката срещу него не идва от лицето Борисов. Но лицето Божков е вече с изтекъл срок на годност и тази част от „договора“ с държавата боли. И Борисов го боли! Има защо да не се чувства добре, когато Божков страда.

Това е като драмата в едно семейство в което мъжът и жената се чувстват добре, но други причини налагат да се разделят“заяви о.р. подп. Николай Марков, бивш служител на НСО пред eurocom.bg

„Васил Божков е част от скритата социалистическа икономика, която функционира у нас. Това са едни касиери, които генерират определени капитали, които в края на годината се разпределят между политическо тяло и бизнес такова тяло.

Капиталите на Божков не са негови и никога не са били негови. Той знае, че напънът не идва от Борисов, защото тук са негови съюзници.“, коментира Марков в предаването „Алтернативата“ на ТВ1.

„Дори международни  разследващи структури като ОЛАФ и американски агенции са впечатлени от изобретателността на нашата система. Голяма част от европейските пари се изпират в България, изпират се милиарди.

Тези пари не се задържат в страна ни, това са потоци пари. Божков се занимава с управление на парични потоци и се занимава с това от 20 години. Той беше бизнесмен преди 30 години.

Връзките, които са налице, за специалните служби, които анализират тези процеси, дори с италианската мафия, са добре известни.“, коментира Марков.

„Спомняте ли си, че офицер на НСО беше открит мъртъв в един сарай? Никой не попита как така един такъв офицер, който не е на работа, попада там.

Спомняте ли си, че Васил Божков също имаше заплаха за убийство и охрана, точно когато и Ахмед Доган получи най-високата степен на охрана.

Смятате ли, че хазартния бизнес е  на Божков? „Нове холдинг“ е чудовище. Ако Божков извади списъка на лицата, които са били съдружници с него, цялата държава ще се разпадне.“, категоричен е Николай Марков.

bgsniper.com


Сподели

Related posts

Leave a Comment