НЕ СТАВАТЕ, АКО ОСТАВАТЕ ТАКИВА

Сподели

Омерзена съм от последните събития около БСП. Не съм им фен, но все пак са най-голямата опозиционна партия. Или поне формално се водят такива. Днес снимките на нахиления Гергов, готовността на Кирил Добрев да поеме премиерския пост и ударите под кръста ме убедиха, че БСП просто не стават!

Защото каква е ползата да заменим ГЕРБ и да сложим Станишев или Гергов. Или Кирил Добрев, който ще се прегърне с Борисов на втората минута след избора си? Откакто дадоха властта на ГЕРБ, БСП нито веднъж не се показа на висота. Ялови акции, още по-нефелни изказвания /с изключение на Нинова, но една Нинова партия не прави/. Вместо да виждат единство пред катастрофата, която БСП нарочно или случайно предизвика със своите стари кадри, които отидоха в ГЕРБ, хората виждат единствено бруталните боричкания за власт.

Затова и на избори няма алтернатива. ГЕРБ не стават, но БСП ежедневно се опитват да ни убедят, че също за нищо не стават, и то много успешно ни убеждават. Нинова имаше един полезен ход в началото – да се разправи безмилостно с джендърската и свинска опозиция и да я изхвърли от партията. Не го направи. Поради липса на стабилни позиции или някакви други съображения, не ме интересува. Въпросът е кардинален.

И отново стигаме до извода, че БСП като опозиция са по-скоро вредни. А въпросът е – КОЙ Е АЛТЕРНАТИВАТА?

За мен е време Президентът Радев, който освен, че мобилизира най-много одобрение и надежди сред народа, ясно да заяви позицията си. За да не допуснем отново гетата да определят бъдещето ни!

Елена Гунчева


Сподели

Related posts

Leave a Comment