Отново човек на Генадий Атанасов – Гената спипан с наркотици. Босът остава недосегаем

Сподели

Спипаха трима да се возят из Варна с дрога в колата

На 23.06. т.г., при извършване на полицейска проверка на л.а. «БМВ» и намиращите се в него трима мъже на възраст 39 г., 38 г. и 31 г., е установено, че в автомобила има две пакетчета, съдържащи бяло кристално вещество, и пакетче с кафеникава субстанция.

Направената експертна справка установява, че се касае за производно на амфетамин с общо тегло 0,66 гр. и хероин с тегло 0,66 гр. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Тримата мъже за задържани за срок до 24 часа.

Според наши източници 39 годишният е човек на наркобосът в сянка от Варненският квартал Владиславово Генадий Атанасов – Гената.

Припомняме ви, че Генадий Атанасов – Гената бе избран за общински съветник във Варна и така си осигурил по „дебел чадър“ от службите по контрол на наркотиците. Така сам се хвалел пред по-близки свои хора. Хората го описват като много хитър и ловък, с бърз мозък. Сега чрез политиката прикривал своята дейност с наркотици, която датирала от преди десетина години. Негов близък, с който е споделял цялата си схема, но от няколко години не са в добри отношения разказва, че начина на работа на Генадий е следния:

Генадий Атанасов – Гената е съветник в Парламента на депутата от Атака Николай Александров от края на 2017-та г. Има карта за достъп до Народното събрание на РБ. Когато ходи в София отива в НС, вижда се с Николай Александров, мотае се в парламента и след това зарежда около 200-300 грама кокаин. Ако го спрели КАТ или други органи на реда, той показвал картата си от НС, завързвал разговор, че е депутат и така избягвал проверка.

Така пътувал безпроблемно от София до Варна.

Във Варна заедно с единствения му доверен човек Румен Широков смесват материала с „мешилка“ и от 300 грама получават 500. След това Румен го пласира на по дребни дилъри.

Според информирани това продължава и към настоящият момент. Интересен е факта, че все още държи до себе си Римен Широков, който миналия юли бе задържан от бургаски полицаи на излизане от Слънчев бряг за шофиране след употреба на високи дози алкохол и кокаин, и излежа шест месечна присъда във варненския затвор.

Въпреки, че се хвалел, че от спортната комисия в Община Варна, на която е председател, щял да изкара около 300 хил. лв на година, явно стария занаят го влече и не си го оставя. Все пак по наши сметки на месец само от наркотици изкарва около 30 хил. лв.

Пък и нали си е уредил „дебел чадър“, както сам се е хвалел.


Сподели

Related posts

Leave a Comment