Спешно сезирам КАТ: Джамбазки отново посяга към чашката!

Сподели

„Тази чаша трябва да се изпие до края, би било предателство към избирателите, не можеш да участваш в управлението само когато е цветя и рози. Не е в стила на ВМРО“ , коментира протестите евродепутатът Джамбазки, заловен да шофира пиян, с критично ниво на алкохолно опиянение…

Добре казано за дегустатор с евроимунитет!


Това е терминаторът на пияните шофьори, който на изборите за кмет на София ги заклейми, а месец по-късно бе окован с белезници в пияно състояние.
Това е трезвият евродепутатът, който в софийските телевизии громи Истанбулската конвенция, а в Европарламента я одобрява с „въздържал се“, след което съди хората, които изнасят това в медиите.


Това е шофьорът с промил и половина в кръвта, който ме съди заради цитирано изречение от фейлетона на Ботев „Смешен плач“: „…ти мъж ли си, жена ли, или хермафродит …“ И в исковата молба до съда евродепутатът втори мандат (с 500 000 евро в банковата си сметка) твърди, че 5000 лева ще заличат нанесената му обида.


Това е напълно трезвият евродепутат, който се качва в самолет със зареден пистолет и публично зове да се разстрелват политически опоненти.


Спешно сезирам КАТ: Джамбазки отново посяга към чашката!

Велизар Енчев


Сподели

Related posts

Leave a Comment