Татяна Дончева: ГЕРБ събра изключителен ресурс, щавейки бизнеса вече 15 г.

Сподели

ГЕРБ събра изключителен ресурс. Събра го, щавейки бизнеса в продължение на 15 години. Това е огромен финансов ресурс. Срещу него не може да се изправи някой, който с гуменки да се надбягва с допингиран състезател. Някои сме с гуменки, други са с леко по-добри обувки, но съотношението във финансовите възможности на ГЕРБ и останалите е драстично.

Това заяви Татяна Дончева от „Движение 21“ в предаването „Алтернативата“.

По думите й поставянето на ключови лица на ключови позиции, които са готови да направят всичко, за да запазят мястото си, значително затруднява нещата. Дончева обаче допълни: Който го е страх от мечки, да не ходи в гората.

Лидерът на движението загатна още, че „Отровното трио“ и Мая Манолова може би ще се явят на предстоящите парламентарни избори с регистрацията на Мария Капон и нейната „Единна народна партия“. Посочи още обаче, че разговорите продължават и няма нищо финализирано.

„Гражданското общество трябва да се опъне и да спре да осуква около въпроса има ли шанс. Без да се опита, не може да се спечели и тройка от тотото. По-малко трябва да се следят социологическите сондажи, защото е ясно, че всички са на практика вързани с ГЕРБ през финансирания, поръчки и прочее. Това в подължение на много избори е давало безотказен резултат. Хората си казват – за какво да гласувам за вас, като вие няма да влезете. Не се занимават с другото“, коментира Дончева.

Лидерът на „Движение 21“ допълни: Няма нужда да сработва робския чип. ГЕРБ са в сиутация, в която имат какво да губят и то не партийно. Те са в ситуация да губят персонално.

Напрежението между „Дондуков 1“ и „Дондуков 2“ Дончева разчете като нормално. Тя допълни още, че Радев ще трябва да направи усилия, за да получи подкрепа за втори мандат, тъй като от ДПС категорично заявиха, че няма да застанат зад него.


Сподели

Related posts

Leave a Comment