BESO HOMES – ЗАМЕНКАТА НА ДЕСИСЛАВА ПЕТРОВА

Сподели

ЗАМЕНКА КАТО КОН ЗА КОКОШКА

Припомняме Ви, че на 04.06.2017 год. Красен Кръстев заверява пълномощно на Десислава Петрова единствено с права да продава апартаменти в сграда Modern Living Apartments.

През юли 2019г., след като двамата съдружници се разбират да разделят бизнеса си Красен Кръстев, като Управител на дружеството-инвеститор оттегля пълномощното на Десислава Петрова да продава самостоятелни обекти в сградата ML Apartments.

Тя от своя страна използва отмененото вече към нея пълномощно и съставя „фалшив“ предварителен договор (с дата преди отмяната на пълномощното й), чийто предмет на договора е, забележете –

замяна на два апартамента и две паркоместа в сградата  ML Apartments (на обща стойност около 350 000 евро) от страна на Си Би Глобал срещу лична нейна земеделска земя в района на язовир Искър (с данъчна оценка 52,90 лв. и пазарна стойност около 3-5000лв). 

Въз основа на подписаният предварителен договор, който е подписала сама със себе си – от една страна, като пълномощник на продавача Си Би Глобал Инвестмънт ООД и от друга, в лично качество, Десислава Петрова съвсем нагло е образувала гражданско дело в Софийски градски съд / гр. дело 795/2020 год., 29-ти състав за да обяви този предварителен договор за окончателен.

Предявената искова молба  е вписана по партидата на имотите.

Естествено съвсем очевидно е, че „фейк – договора“ има само два нейни подписа.

Без нотариална заверка, не е осчетоводяван и никой до този момент не е знаел за съществуването му, също като „фалшивия“ предварителен договор за земята под сградата Modern Living Apartments на Камелия Гислер и Емануил Лазаров и с фалшивте предварителни договри с надзорната фирма за измислените неустойки подписани от Явор Стоянчев с които Ви запознахме в предните ни разследвания (виж линковете под статията).

Очевиден факт е, че договорът е съставен със задна дата, а това от Прокуратурата се нарича „умишлено продължаващо престъпление“.

По този начин Десислава Петрова нанася огромни щети на  дружеството инвеститор Си Би Глобал Инвестмънт ООД.

Това действие повлиява /негативно/ и на други процеси и в Си Би Глобал Инвестмънт ООД.

Както вече Ви запознахме дружеството Кепитал Фанд АД (съдружник в Си Би Глобал Инвестмънт ООД)  – на което Десислава Петрова е действителен собственик по данни от Търговския регистър, чрез представляващата – подставеното лице  Анелия Трайкова, използва висящото производство и по това дело като основание да се спре назначаването на Държавна приемателна комисия за сградата ML Apartments. 

Т.е. и това действие на ТАНДЕМА Емануил Лазаров и Десислава Петрова е всъщност –

създават изкуствен проблем на Си Би Глобал с „фалшив“ договор и после сигнализират ДНСК, че със сградата на Си Би Глобал има проблеми за да попречат за провеждането на Приемателната Комисия, т.е. създават проблем за да сигнализират, че има проблем.

Нагло, хитро и безочливо, нали?

Със следващите действия Ви запознахме:

Кепитал Фанд АД подава Жалба до ДНСК с вх.№ СТ-04/2065-12-287/20.10.2020г., с искане да се спре производството по въвеждане на сградата в експлоатация поради наличие на висящи дела, които ТАНДЕМА е създал.

Жалбата е подписана от Анелия Трайкова.

Жалбата е уважена.

ДНСК излиза с Отказ за назначаване на ДПК за проекта ML Apartments с изх. № СТ-04/2065-04-452/23.11.2020г.

Целта, естествено е очевадна – изнудване на Красен Кръстев за уреждане на бизнес отношения, които нямат отношение към проекта ML Apartments.

Но са ощетени и всички собственици!

Хубавото е вече, че общестовото се събуди и е много чувствително, особено към такъв род престъпления – измами с личното имушество. Това да не ти пука да оставиш обикновен човек на улицата като посегнеш на жилишето му.

Има хора, които цял живот трупат богатство на гърба на обикновенните хора. Не им пука за тях, за тяхното мнение, за тяхните чуства, за тяхните страдания, за техните семейства. Те са безчуствени, нагли, егоисти, паразити и използват без капка свян научените мурафети през всичките години на схеми и измами с една единствена цел –

да останат БОГАТИ, за да продължат да живеят в лукс, с който да прикриват комплексите си!

Но почти винаги всеки такъв човек в един момент си намират майстора!

Особено, когато се самозабравиш – обсебен от чувството си за безнаказаност и заслепен от парите, минеш моралната граница и се заиграеш със съдбите на тридесет обикновени, невиновни семейства!

Тогава става страшно!

Тогава, както си си мислел, че цялата държава е зад теб, така в един красив момент ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА МАШИНА ЗАСТАВА СРЕЩУ ТЕБ!

А ти все още си мисли, че си се оттървал за пореден път!

От един потърпевш


Сподели

Related posts

Leave a Comment