BESO HOMES – “Крадеца вика дръжте крадеца”

Сподели

Вече цяла България се запозна с действията на станали печално известните брокерите от BESO HOMES – Емануил Лазаров и Десислава Петрова от София

От няколко дни в медийното пространство излязоха няколко публикации с напълно изкривена и невярна информация за историите и действията на главните герои около цялата сага, случила се след разделянето на бизнеса между Красен Кръстев и Емануил Лазаров.

Най – голямата лъжа тиражирана в тези публикации е всъщност, че не Емануил Лазаров е пречил през тези две години за изкарването на Акт 16 за сградата Modern Living Aparments, a партньора му !?!

Че Емануил Лазаров и Десислава Петрова са си вдигали телефоните постоянно за да помагат на собствениците на обекти !?!

Че не Емануил Лазаров е взел документите от надзорната фирма, и по-точно от Явор Стоянчов с цел да забави Приемателната Комисия, а някой друг ги е взел !?! Нищо, че на събранието преz 2019-та година Емануил Лазаров си признава пред потърпевшите собственици на имоти, че точно той ги е взел и никой нищо не може да му направи.

Че не Анелия Трайкова и Камелия Гислер подписват Заявлението до РДНСК за спиране на Приемателната Комисия за издаване на Акт 16, заради проблеми които сами са създали, а кой знае кой го е подписал – сигурно отново е виновен бившият им партньор, нищо че показахме документи !?!

И най – наглата лъжа от онзи ден, е че благодарение на ТАНДЕМА Емануил Лазаров и Десислава Петрова сградата има Акт 16, а не благодарение на усилията, разходите и нервите на Красен Кръстев !?!

Сигурно в следващите публикации ще научим, че не Емануил Лазаров ходи с две коли с охрана, (ЗАЩОТО Е МНОГО ЧЕСТЕН ЧОВЕК И НИКОЙ НЕ Е ИЗЛЪГАЛ), а е някой негов двойник (виж снимките) !?!

Че не Десислава Петрова също ходи с двама телоохранители, защото няма от какво да се страхува тъй като всичко в бизнеса им е ЧИСТО !?! Всъщност познавате ли брокери на имоти които ходят с толкова охрана?

Лошото на всичко това е, че не че се заблуждават хората за истината, те потърпевшите и техните близки я знаят.

Лошото е, че такива хора остават безнаказани. Винаги намират някой корумпиран чиновник и се оправят. Такива хора се правят на недосегаеми и обичат да се хвалят с приказки от рода „Цялата държава е зад гърба ми“, „Имам хора в полицията и в Прокуратурата“, „Имам мои банкери“.

Лошото е, че с многото пари, които имат си позволяват да заплашват журналисти, ако си позволят да им изкарат „кирливите ризи на показ“, да разпитват за тях показвайки снимката им и пак да останат безнаказани.

Лошото за тях обаче е, че България се променя!

Показността вече убива!

Обществото е особено чувствително вече към хора, които мамят, и се подиграват с достойнството на обикновени граждани, само защото са БОГАТИ,  а в същото време знаят, че имат НЕЧИСТО МИНАЛО.

Тези хора си мислят, че като черпят прокурори, полицаи, банкери и др. в завдението си BESO и ги возят със скъпата си яхта могат да си изчистят миналото! Само, че властта ги обича най – много такива!

А хвалби от рода „Държавата е зад мен и мен никой не може да ме накаже“ напомнят на един втори човек в една голяма партия, който бе като този – много самоуверен, докато в един момент излезе, че всъщност има кой да го накаже!

А тук предстои да видим…

Източник: потърпевши


Сподели

Related posts

Leave a Comment