Иво Велчевски и „хамелеонството“ в Политиката! Или още по-лошо – трета порода политици

Сподели

Всезнайно е, че хората не таят особени чувства към политиците. Тези които си изпълняват обещанията се броят на пръсти. По – голямата част обещават всичко за да гласуват за тях или за тяхната формация и се срещат с електората си само преди изборите, а след това забравят всичко.

Но има една трета порода политици, които са най – лоши. Те показват „уродливото“ лице на Политиката.

Това са така наречените нагли, дебелоочи „Хамелеони“, които прескачат от партия в партия, стига да имат необходимия стимул. Това са хора, които въобще не ги интересува мнението или съдбите на НАРОДА, стига да са си взели „тяхното“ и да са в голямата игра.

А още по – лошата комбинация е, когато същата порода политици са свързани и с хора с „особено“ минало и са участвали в други избори във формация финансирана от хора с „особено“ настояще.

Но нека да видим КОЙ е всъщност Иво Велчевски и какво прави в Силистра?

Иво Велчевски е адвокат, роден и живеещ в София.

Според запознати дори е успешен адвокат. Вярно е също, че представлява големи корпорации и обича нощния живот, блясъка на нощна София. Посещава културни събития, познава се с певици и актьори. Общо – взето истински столичанин. Дотук всичко си е ОК!

Любопитен факт в неговата биография е обаче връзката му с издирвания към момента и обвинен в 21 престъпления бизненсмен, а вече и политик Васил Божков.

Видно от статията и документите по долу, през 2011 – та година адвокат Велчевски става синдик в Мостстрой на Божков, а няма някой наивен да си мисли, че при Божков всичко е случайно, нали?

Идва 2014 –та година и Иво Велчевски решава да се занимава с политика за да „оправи“ България.

Решава, че новата партия „България без цензура“ на Николай Бареков, направила много добър резултат на Евро изборите през месец май същата година, ще го изстерля в Парламента Иво Велчевски става водач на същата, но забележете … не в София, а в Силистра.

Нерде Ямбул, нерде Стамбул!!!

Не само, че решава да „оправи“ България, но софиянеца направо се спуска да „оправи“ Силистра !?!

Следват големи обещания, патриотични размисли, велики думи и…нищо. Слаб резултат! Десет депутати сред които той не е. А след година даже и разбита парламентарна група. Погром!

А според наши източници в Силистра още и още застъпници на ББЦ НЕПОЛУЧИЛИ ПАРИТЕ СИ ОТ ИВО ВЕЛЧЕВСКИ тормозят счетоводителката Катя Петрова, която тогава е била областен преседател за региона.

По – късно цяла България разбра, че проекта на Бареков всъщност е бил замислен и изцяло финансиран от Делян Пеевски.

Вие мислите ли, че тариакт – адвоката Иво Велчевски НЕ Е ЗНАЕЛ ТОВА?

И е нямал стимул да участва?

Но разгрома и излагацията не смущават адвокат Велчевски. И явно това въобще не обезпокоява адвоката.

След няколко години той е отново е готов, събрал нови сили да се спусне в Политиката и къде, къде… пак в Силистра.

Но вече от нова формация макар, че със стар собственик.

Така Иво Велчевски през 2021 –ва година се появява водач на листата „Изправи се! Мутри вън“ на Мая Манолова и Отровното трио, което всъщност е ДУО, след като Велислав Минеков им избяга.

Е така е, когато трябва да направиш листи в последния момент събираш хора от „кол и въже“.

А софиянеца Велчевски нали е бил веднъж в Силистра и е свързан със задкулисния играч на Мая Манолова, защо пък да не отново водач в Силистра.

Не че не им е ясно на всички, че сислистренци не обичат „парашутисти“.

Не че не им е ясно, че сисистренци не пасат трева и много добре знаят КОЙ стои зад проекта на Мая Манолова.

Това всъщност е третата порода политици! Това е „уродливото“ лице на Полтиката. Те са най – страшните. Те са безчувствени, безцеремонни, не им пука за НАРОДА, за съдбите на хората, никога не се засрамват от действията си и могат да минават през трупове само и само те да са добре…

На представянето на листата в Силистра Велчевски демонстративно отряза конците на кукловодите в България, но кога ли ще отреже конците с неговите кукловоди?

Само, че хората вече не вярват на позьори с изкуствени сълзи!


Сподели

Related posts

Leave a Comment