Георги Марков: Орбан чукна 33 години в политиката! Господ да го пази, че има много богати врагове!

Сподели

Орбан чукна 33 години в политиката. Унгарският премиер изгони съветските танкове, изгони и Сорос от Унгария. Днес, в Европа той е единственият управляващ, борил се за демокрация при комунизма, а не наследник на демокрацията. 

Това написа бившият депутат от гражданската квота на ГЕРБ и бивш конституционен съдия Георги Марков в страницата си във Фейсбук.

Ето го и целия текст на Марков:

Приятели,
На 30 март 1988 г. група студенти по право от Юридическия факултет в Будапеща основаха младежката партия „ФИДЕС“ за борба с комунизма. В първата десятка са Орбан, сегашният парламентарен шеф Ласло Кьовер и президентът Янош Адер. На 16 юни 1989 г., пред стотици хиляди на Площада на героите и милиони пред телевизионните екрани, Виктор призова съветските танкове да напуснат страната. На 19 август и 11 септември 1989 г. Унгария отвори границата с Австрия. Хиляди ГДР туристи минаха на Запад. Падна първата тухла от Берлинската стена.
Орбан е избиран 30 години за депутат и 4 пъти за премиер, от които три пъти подред с 2/3. Любимец на велики Хелмут Кол и Валери Жискар д‘Естен.


Господ да го пази, че има много богати врагове. Успех на новата десница в ЕС, която лятото ще има повече евродепутати от ПЕС. Десница, която не желае мигранти и ислямизация на Европа, джендъризъм, гей бракове и осиновявания. Десница, за която националната държава не е минало, а бъдеще; която държи на ХРИСТИЯНСТВОТО.


Орбан изгони съветските танкове, изгони и Сорос от Унгария. Днес, в Европа той е единственият управляващ, борил се за демокрация при комунизма, а не наследник на демокрацията. Бори се успешно със съветските комунисти, ще направи същото и с новите неолиберални комунисти, които искат да унищожат християнския характер на Европа, традиционното семейство и националните държави.

„>https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdeputatmarkov%2Fposts%2F3984807294904969&width=500&show_text=true&height=307&appId


Сподели

Related posts

Leave a Comment