Емануил Лазаров – гнила ябълка в целофанена обвивка

Сподели

Един живот между демонстрация на безнаказаност, лукс, имитация на сериозен бизнес, престъпно минало, фалшиво настояще и още нещо…

Има хора и хора… Има истински, обикновени хора, но с големи сърца. Има хора, които са финансово бедни, но са интелектуално богати. Има хора, които помагат постоянно без да се афишират и такива, a има и такива които помагат веднъж, но го разпространяват навсякъде. Има и такива, които са гнили отвътре, но са обвити с блестящ целофан, а има и такива, които нямат външна красота, но са прекрасни отвътре. А има и хора, които просто и лесно могат да кажат – БЛАГОДАРЯ!

Емануил Лазаров е бил момче с трудна съдба. Явно не е имал достатъчно родителско внимание и е отраснал на улицата, в следствие на което още от юношеските си години се е нагодил към уличните измами, за които е осъзнал, че има вродена дарба. Бил е в ТВУ, после в затвора.

Но явно така е оцелявал – с усет към измамата! На улицата или се учиш бързо и оцеляваш или оставаш бушон!

Прекалено е емоционалан и невъздържан психически на определени моменти. Няма силна психика, но за сметка на това има опрпеделено болно его и инат. В историята си до сега е показал неколкократно склонност към „самоубийствени изпълнения“, само от това, че се е разсърдил за нещо.

Доста лековато е споделял, че целта в живота му е да направи пари, които да харчи по красиви жени и пътешествия до всички луксозни дестинациии с лодки, самолети и т.н.

Изключително необразован, пишещ с правописни грешки, но пък с усет към парите и към хората, които ще му помогнат да ги изкара.

Слабостта му е, че е податлив на женски влияния. Когато добие кураж и сила става безпардонен и егоцентрик. Но когато е притиснат от трудни обстоятелства винаги е мазен, хитър, кротък и се държи добре.

Типично в характера му на измамник е, че си приписва заслугите на други хора и парадира с тях без значение, че хората знаят и, че ще ги засегне.

Такъв е и примера със сагата със сградата ML Apartments.

Колективни жалби от потърпевшите собственици на имоти, жалби за всеки конкретен случай на измами, които той е извършил, поредица от разследвания по сигнали от потърпевшите, придружени с документи и доказателства и също така от техни разкази и интервюта и…

ни в клин – ни в ръкав изведнъж обяснение на Емануил Лазаров в столични медии,

как ТОЙ бил помогнал на собствениците,

как ТОЙ бил запазил достойнството им,

как благодарение на НЕГО скоро ще получат така дълго чакания Акт 16, който впрочем наистина получиха, но благодарение на Красен Кръстев.

Толкова голямо дебелоочие…

Всъщност напълно типично за измамниците, като Емануил Лазаров и партньорката му Десислава Петрова, е без капка свян да си приписват чужди заслуги за да манипулират хората и тънко да ги подготвят за следващите си измами…

Така охарактеризиран май тук става въпрос за другия вид човек. Който е изгнил отвътре, а на всяка цена демонстрира, че е обвит с целофан, който обаче вече се пропуква и се вижда вътрешността. Не може цял живот да правиш хората на глупаци и да си мислиш, че винаги ще ти се разминава, защото си „добър схематик“ и винаги ще се мъчиш да излизаш от ситуация, като открито лъжеш и си преписваш победи, които не са твои…

А и институциите! Не е ли време да се покажат резултати? Добри експерти сте, но не е ли време да запретнете ръкави и да „заковете“ един явно злобен и алчен измамник, който меко казано Ви предадохме на тепсия.

Всъщност целта на тази статия не е да очерняме който и било. В поредицата ни от разследвания Ви показахме всичко – хронология на събитията, свидетели, замесени доброволно или въвлечени, помагачи, и т.н. и всичко придружено с документи и доказателства. Всеки сам да си направи сметката колко са виновни Емануил и Десислава. Каквото можахме показахме. Вие сте на ход…

Един приятел ми каза – след пети април ще има голямо „прочистване“ във всички сфери и ще гърмят „фоерверки“,

защото Европа ни гледа все по отблизо,

защото едно ново поколение не иска да бъде “пленник на схематици”които да му изсмукват кръвчицата и винаги да остават безнаказани, защото си плащат, а и веднага стартира президентската кампания…

Ти да видиш!!!


Сподели

Related posts

Leave a Comment