БСП ще открие кампанията си на 12 юни

Сподели

БСП ще открие кампанията си на 12 юни

„БСП за БЪЛГАРИЯ” ще открие предизборната си кампания на 12 юни от 11.00 ч. пред Народния театър „Иван Вазов” в София. На откриването ще присъстват всички кандидати за народни представители от голямата лява коалиция в цялата страна.

Всички листи на „БСП за БЪЛГАРИЯ” в страната са получили регистрация в РИК.

Средната възраст на листите на „БСП за БЪЛГАРИЯ” в 31-те МИР-а в цялата страна е 47 години. Най-младите листи на коалицията са в Плевен със средна възраст 38 г., в Перник – 39 г., Габрово – 40 г., Силистра – 41 г., Кюстендил и София-област със средна възраст по 42 г. Най-младият водач на листа на „БСП за БЪЛГАРИЯ” е Петя Михалевска в Смолян.

В листите са включени доказани специалисти в сферите на здравеопазването, икономиката, образованието, финансите, голям брой юристи и експерти от различни области на обществения живот.

Средната стойност на представителство на жени в листите на „БСП за БЪЛГАРИЯ” в страната е над 30 %. Най-голямо присъствие нежният пол има в листите на коалицията във Велико Търново и Смолян (по 63 %), следвани от Кърджали (50 %), Кюстендил (50 %), Разград (50 %) и Русе (47 %).

БСП ще закрие кампанията си на 3 юли 2021г. (събота) на „Историческа поляна“ под връх Бузлуджа.

Вигенин: Вярвам, че ще постигнем много по-добър резултат и имаме всички шансове той да е първи на тези избори

„Четири е числото на стабилността. Това е знак, че нашите послания за промяна, но съчетана със сигурност и стабилност за хората, грижа за всеки един от тях, се подкрепят и от числото, което получихме днес. За нас не са толкова важни числата в бюлетинит, важно е нашите послания да стигнат до хората, те да ни подкрепят в това, което имаме намерение да направим. Вярвам, че ще постигнем много по-добър резултат и имаме всички шансове той да е първи на тези избори.“ Това заяви председателят на Предизборния щаб на БСП и водач на листата на „БСП за България“ в Ямбол Кристиан Вигенин след изтеглянето на номера, с който коалицията ще се яви на парламентарните избори.

BIG 5


Сподели

Related posts

Leave a Comment