Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ заръча 18 000 гласа за община Кърджали и 4 мандата за областта

Сподели

Минимум 18 000 гласа  от община  Кърджали и 4 мандата за областта  заръча лидерът на ДПС и водач на листата в Кърджалийски многомандатен избирателен район Мустафа Карадайъ.

„През април дадохме старт на рестарта на държавата. Направихме една голяма крачка към възстановяване на държавността. За да се случи рестарта изцяло – в деня на изборите от 7 сутринта до 7 вечерта с №7“, призова Карадайъ от Кърджали.

И припомни „Когато ДПС беше на власт през 2007 година България стана член на ЕС, дългът от 17 милиарда лева през 2009 година вече беше едва 1 милиард лева. Така се управлява с любов към родината“, изтъкна лидерът на Движението за права и свободи.

„А сега каква е ситуацията – младите хора напускат България, за да търсят препитание в чужбина, чужди инвестиции липсват, дългът на държавата е 20 милиарда лева. Кой ще го връща?, попита Карадайъ. Ще го връщат нашите деца и внуци“, посочи той.

„И затова – за достойни старини на нашите родители, баби и дядовци. За да може нашите братя и сестри да имат достойни доходи в нашата родина –на 11 юли с №7!“ призова Карадайъ

„За да можем да осигурим стабилност в държавата, а от стабилността произхожда и ускореното икономическо развитие на страната. Това са ясните цели и приоритети на ДПС!“, изтъкна лидерът на ДПС и водач на листата в Кърджали Мустафа Карадайъ.

 „Пътят, по който България ще върви е пътят, който ДПС посочи“, това каза зам.-председателят на ДПС Йордан Цонева.  И продължи „С битките си за свобода, за права, за демокрация, за език, за вяра. И призова „да върнем България на този път, защото 12 години е на пътя на авторитаризма, на разграждането на демокрацията. Път, който води за никъде, който не води към Европа.“„ Няма да позволим подмяна, промяна ще има и то истинска“, заключи Цонев.

 Президентът на европейските либерали Илхан Кючюк посочи „Ние сме партия, която носи отговорността на миналото, но в тази отговорност повежда към бъдещето. Ние искаме да съградим демокрацията на ново, да направим институциите функциониращи, да направим така, че разговорът за бъдещето да преминава през официалните формати на държавата, да направим така, че да не сме най-бедната страна … Нека да дадем шанс на страната си с №7“ призова Кючюк.

 По-рано през деня екипът на Централния лъч се срещна с бизнеса и работодателите, както  и  с дамите от  Женските дружества на ДПС в област Кърджали.


Сподели

Related posts

Leave a Comment