БОЕЦ: Борисов трябва да бъде незабавно задържан

Сподели

Спомняте ли си в последните 20 години друг бивш премиер да е ходил на килимчето при турския президент една седмица преди изборите? Срещата на Борисов и Ердоган е позорна за Борисов, но и представлява тежко престъпление според бългаското законодателство. Това написа Георги Георгиев в социалната мрежа.

„Без значение какви обяснения дават калинките и ПР-те на ГЕРБ за тази среща тя има само една цел. Борисов е при Ердоган, за да изпроси част от турските гласове за себе си и ГЕРБ на предстоящите избори. Съшият Ердоган, който вече заяви подкрепата си за ДПС. Съшият Ердоган, който рекетира България и Европа от няколко години с бежанците от Сирия и Ирак.

Ердоган е диктатор, по подобие на Путин и Лукашенко, от които Борисов се учеше, получаваше подкрепа и обслужваше през последните години. ТУРСКИ ПОТОК е най-точния пример. Хиляди са арестуваните журналисти, магистрати, учени, преподаватели и граждански активисти в Турция по заповед на Ердоган. Хиляди страници са и документите и докладите, които турските служби имат за контрабандата на каптагон и цигари на Пеевски и Бойко Борисов през Турция за Ирак, и арабския свят. Така диктатора Ердоган постави на пряко подчинение Борисов още преди пет години и го превърна в свой пощенски гълъб и глашатай в Европа.

От последните социологии става ясно, че ГЕРБ вече са втора и дори трета партия, а напълно възможно е да станат и четвърти.

Сега Борисов е при Ердоган, за да проси подкрепа и гласове на изборите. Не от европейски лидери, не от леля си Меркел, а от сатрапа Ердоган. Какво означава това? Че Борисов иска от президент на чужда държава пряко да се намеси в изборите и вътрешните работи на една суверенна държава, на България. Това се класифицира, като измяна и национално предателство,. най-тежко престъпление според наказателния Кодекс на България. Незабавно трябва да бъде свален имунитета на Борисов и той да бъде подведен под отговорност за държавна измяна и заплаха за националната сигурност.

Утре – 05.07.2021г. БОЕЦ ще внесем сигнал за случая в ДАНС и ще очакваме реакцията и действията на службите. Или бездействието им, което също ще е показателно.

Битката продължава“, пише още Георги Георгиев в личния си профил във фейсбук.


Сподели

Related posts

Leave a Comment