Министър Петков е повече българин от много от т.н. наши избраници, които превърнаха парламентаризма в посмешище

Сподели

Днес в сутрешния блок на БНТ Анна Александрова / ГЕРБ СДС/ ясно посочи истинската причина за сезирането на Конституционния съд по казуса с двойното гражданство на Кирил Петков – “ цялата отговорност е на президента“.
Предстоят президентски избори и резултата от тях ще бъде определящ за политиката на България да продължи процеса по разрушаване на модела “ КОЙ“.

Вярно е, че закона трябва да се прилага еднакво спрямо всички.Но точно ГЕРБ да проявяват принципност и уважение към закона би било смешно, ако не е толкова жалко.

А министър Петков е повече българин от много от т.н. наши избраници, които превърнаха парламентаризма в посмешище.Доказа го с работата си в малкото време с което разполагаше.
Повече българин е от българоубиеца БОРИСОВ, който продаде българските интереси, купувайки рисунки на самолети на неоправдано високи цени и които когато пристигнат ще са за музея.
По – българин е от Карадайъ, за когото майка – родина е Турция.

По- българин е от тези, които за два месеца не приеха нито един закон, а се замерваха с обиди и гледаха само назад – в миналото.Не вярвам в способността им да изберат правителство, без да влагат лични интереси и егоистични цели.

Това което се случи в миналото е важно и всяко зло трябва да бъде наказано.Но по- важно е бъдещето…защото България се разпада.И са нужни хора като Кирил Петков.
Това са новите българи – позитивни, целеустремени.Те не хвърлят кал, а вършат работата си.И това е видимо.

А нашите български “ Авгиеви обори“ ще се разчистват дълго…

Румяна Ченалова


Сподели

Related posts

Leave a Comment