Абе няма късмет този Филчо от Провадия!

Сподели

Знаете ли, че гласа на Филчо Филев в залата на 46-тото НС всъщност се е чувал няколко пъти. Това са моментите, когато са преброявали депутатите поименно. Знам, че звучи като виц, но това е самата истина.

След като първия път изкара точно девет дни депутатстване този път Филев изкара повече – цели 23 дни.

Няма късмет този Филчо!

А толкова много искаше да е депутат. Да, вярно! Някой ще кажат, че всъщност стана в цели два парламента.

Но в единия бе депуат за 9 дни, а във втория – от 21 юли до 15 септември изкара цели 23 заседания. На една единствена седалка назад в залата за да не се вижда много, много в обективите на камерите. Както винаги си е свикнал да действа – задкулисно! 

Но, няма късмет този Филчо!

Вярно, че напоследък в града се чува все повече, че при неговото кметуване било по-чисто, било по подредено, но нека да не забравяме, че Филчо стана кмет и довърши големи проекти започнати от Георги Янев, не направи нищо запомнящо се и си купи няколко жилища във Варна, особено огромния супер луксозен апартамент до Мак Драйв.

Абе няма късмет този Филчо и това си е!

Преди години пред Анатоли и един техен съмишленик тогава Филчо е казвал, че плана му, мечтата му е да бъде две години кмет, после ще предаде щафетата на Анатоли, а той ще стане Областен управител след което депутат и така със завършено CV спокойно ще се пенсионира (като депутат) и после отново в Девня при неговите приятели на заплата над 3000 лв.

Но няма късмет горкия Филчо!

Не можа да мине през Областен управител. И не можа  да се пенсионира като депутат.

Защо няма късмет ли?

Защото колкото и да ходи из Провадия, както провадийци го наричат напоследък – „наперен като надут пуяк“ вече нито ще е депутат нито пък някога ще стане кмет на Провадия.

Депутат няма да стане, защото дори и на предстоящите избори отново да е втори след Гуцанов БСП ще изкарат гласове за един – само за водача. Новия проект на Кирил Петков ще им „изяде“ второто място.

Кмет пък няма да стане, защото колкото и да се „гримира финансово“ няма да може да изтрие спомените на провадийци от мазната си усмивка и наглото си и високомерно държание към всички жители, когато за нещастие на Провадия беше кмет…

Това, че ГЕРБ отново няма да участва в правителство не означава, че автоматично БСП ще участва.

Не Филчо и това няма да стане за да може да се намести на някой сладък държавен пост!

БСП ще става все по-малка и по-малка! А той вече няма полезен ход!

Просто вече идва нов модел на управление и нови млади лица, които максимално ще полагат усилия да подръжават на Президента Румен Радев.

А Филчо ли?

Филчо трябва да свикне с мисълта, че е отживелица…

Както бяхме писали преди време ТОЙ е аналогов часовник в модерно дигитално време!

PS: Но все пак танцува страхотно -:)

Колаж на началната снимка и видеоклипа – САМО ИСТИНАТА


Сподели

Related posts

Leave a Comment