ТЪНКА РАЗДЕЛИТЕЛНА ЛИНИЯ

Сподели

Повече от три десетилетия наблюдавам българският политически живот. В него имаше и почтени политици, които почти веднага бяха изритвани от политиката. Докато тези, които останаха, се обединиха около няколко основни цели: да продадат България възможно най-изгодно за себе си, да засвидетелстват вярност към външните си господари, да поддържат илюзията.

Български политици поканиха Сорос в България, освободиха го от данъци и му дадоха пари за фондацията, която положи темелите на разрухата на България. Българският Президент Желев се поклони на Ран и на Ът и даде благословия за катастрофалния им план за България. Български политици подписаха в ЕС договора ни за присъединяване, който ни лиши от всякакъв суверенитет, унищожи енергетика, селско стопанство и икономика, а милиони българи изгони извън Родината ни.

Днес българските политици се гордеят да се снимат ежедневно до американския посланик и да заявят вярност към САЩ. Българските правителства вече се съставят в американското посолство, а всяка партия, която иска да управлява, ходи да се договаря с американците. И цената обикновено е България. Дори не се крият, че договарят на Козяк българската политика, правителства и законодателство. Дори не се крият, че нашите служби, вместо да защитават българските национални интереси, са обслужващ персонал към американското посолство. Помните ли кога последно хванаха службите турски шпионин? Или гръцки? Или американски – впрочем няма и нужда, нашите министри им носят информацията директно в посолството, няма нужда дори от агенти.

Днес никой български политик от статуквото не смее да постави въпроса защо американците ползват безплатно военните ни бази, какви оръжия има там и какво смятат да правят. Днес никой от българските политици не смее да откаже да отиде на килимчето на Козяк и да докладва за дейността си и да съгласува действията си в политиката. Новите политици се промотират от америкаското посолство и се спонсорират оттам.

„Възраждане“ е партията, която няма да отиде в американското посолство, защото България за нас е над всичко. Дори над американските сили и натиск. Ние искаме България да отстоява суверенитета си срещу външна намеса в политиката ни. Едно е партньорство, друго е колониално подчинение! Три морета и четири бази не са сувуренитет. Те са израз на зависимост.

Днес разделителната линия е България. Тези, които са българи и за тях България е над всичко и тези, които са страхливци и предатели и предпочитат удобството, кокала на властта и комфорта на нашийника! Аз съм направила своя избор! България заслужава да дадем всичко, което имаме. Дори и живота си, ако се наложи. Защото така е оцеляла толкова векове. Заради българите, КОИТО НИКОГА НЕ СА СВЕЛИ ГЛАВА ПРЕД ВРАГА!

Да живее България!

Елена Гунчева


Сподели

Related posts

Leave a Comment