Заседналият кораб карал тираж от книгата на Петър Илиев

Сподели

КАМЕН БРЯГ, ДО СКАЛИТЕ
Оказа се, че заседналият кораб до местността Яйлата в Камен бряг – Vera Su, карал не само азотни торове, но и изтегления тираж от книгата на Петър Илиев „Компетенцията на Народното събрание“. Книгите трябвало да стигнат до Одеса, където щели да се продават на черния интелектуален пазар за колосални суми. Но планът на пиратите контрабандисти се объркал, корабът аварирал и те напуснали плавателния съд като плъхове.

Установено е със сигурност, че точно гигантският тираж е претоварил кораба, когато се опитал да го изтегли – и така се стигнало до аварията. От общо 3300 тона на кораба книгите съставлявали 1000 тона.

След това корабът стоя пробит цяла седмица и никой не го бутна – не заради бездействие или корупция на компетентните органи, а защото отговорните фактори от администрацията се парализирали от страх какво да правят с толкова скъп товар, който е от компетенцията на Народното събрание – а Народно събрание в момента няма!

Половината торове и всичките книги вече са погълнати от морето. Щетите за околната среда и икономиката ще се изчисляват тепърва, а загубата на национално духовно и академично богатство е неизчислима.

Отчаяни читатели на скалите в Камен бряг: тука книги няма 
***
ОЩЕ ПО-СКАНДАЛНА НАХОДКА
Сутринта в трюма на същия кораб бе открит премръзнал човек, глътнал вода, торове и бастун.

Човекът нямал документи и бил в такова състояние, че и майка му да не може да го познае.

Неидентифицираният субект обаче имал малка белязка, по която висш представител на ГЕРБ разпознал, че това е техният кандидат-президент, който бил в неизвестност дори за партията.
Две джипки на ГЕРБ спешно евакуирали клетника, но партията все още отказва да разкрие самоличността му.

Лидерът на ГЕРБ обясни:
„Защо да си разкривам кандидата? За да го омаскарят и да го разкъсат ли? Нашите врагове ще се възползват от безпомощното му състояние, за да го смачкат. Ще нападнат и семейството му. Радев и Рашков са хора без скрупули, няма да се спрат пред нищо, а под тях на ниско ниво в бригадите им има такива кръвожадни и долни негодници, каквито и аз рядко съм виждал. Сега, когато кандидат-президентът ми е болен, изтощен, глътнал вода, тор и бастун, той не може да се защити сам, но ще го защитя аз.

Човекът е на домашно лечение в моя Зайчарник и който иска да стигне до него, ще трябва първо да преодолее моята защита! Вече не съм толкова лесен и си взех някои поуки. Не си мислете, че съм някакъв с леко поведение.

Вече не поглеждам жени, ако ще да са по 7 хиляди лева! А за това кой отвлече нашия кандидат и го затвори в тоя трюм с риск за живота, вече си правим собствено разследване. Ще разбера кой искаше да ми унищожи кандидата и ще се погрижа!“ – зарича се Борисов с ръка на сърцето от дясната страна на гърдите.

Фалшимент Петров

https://www.segabg.com/

Сподели

Related posts

Leave a Comment