Партия ,,Свобода“ във Варна и Русе оглавявана от наркотрафиканти и наркопласьори

Сподели

Венци Чикагото е бил покровител на Генадий Атанасов, снабдявал го е с разни забранени субстанции?

Има мъже белязани от съдбата да бъдат престъпници. Такъв е случая и с ръководството на ПП СВОБОДА в гр. Варна и гр. Русе.

Скандално известния общински съветник, Генадий Атанасов от Варна, председател на партия Свобода за града не се поколеба, въпреки лошата си репутация, излезе на изборите през пролетта на 2021г.

Народът е казал ,,глас народен – глас божий“. Справедливия вот, който постигна партия Свобода,

цели 280 гласа от област Варна,

бяха естествения завършек на един купен вот на предходните местни избори.       

И въпреки, че във Варна партия Свобода е патерица на ГЕРБ, заедно са и в общинския съвет, видно от протоколите за гласуване от общинските сесии.

Именно и благодарение на партия Свобода и “златния пръст” на Генадий Атанасов, поисканата оставка от всички политически формации на Тодор Балабанов, като председател на общинския съвет във Варна не мина, наскоро.

Атанасов държи бройката общински съветници, които накланят везната, затова е удобен на ГЕРБ. Пък и едни 50 000 лева са си пари, но както и да е……

Смешните 280 напълно реални гласа и голи обещания, остави след себе си Генадий Атанасов – Гената, а иначе вървеше наперен и лъжеше наляво и надясно политическия елит на Варна, че държи 4000 гласа.

След 4 април обаче, когато някакси Генадий успя да вземе 100 хил. лв от ГЕРБ никой не му връзва за “продаването” на тези имагинерни 4000 гласа. Пък и как да му се вържат, при положение, че във Владиславово още помнят историите с “белото” и “жълтото”. Самият Генадий Атанасов, сам си призна в едно свое участие по телевизия Евроком, че се занимава с наркотици и го е срам от темата.  Много варненски и национални медии отразяваха престъпната му дейност за лихварството и наркотиците през годините: Евроком, Афера, Силна Варна, Проватон, Бг Снайпер, БЛИЦ, БТВ, БНТ1 и много други.

Подобен е случая и с лидера на Партия Свобода в гр. Русе, там тя е оглавена от наркобоса Венци Чикагото. Неговото шумно задържане в Германия, след почти две годишно пълно укриване от правораздавателните органи, които между другото  го издирваха с червена бюлетина на Интерпол,  беше отразено от родните медии.

МОНИТОР: Задържаха Венци Чикагото в Германия

БЛИЦ: Спипан: Наркобосът Венци Чикагото е задържан в Германия

Така или иначе, Чикагото си излежа присъдата и беше освободен в началото на 2021 година. Веднага се включи в изборите и шумно оглави партия Свобода в гр. Русе.

Тези двамата не се замислиха, нито засрамиха  и съвсем тенденциозно използваха убийството на Русенската журналистка за своите мръсни, користни и нечисти политически цели.

Шумната акция на МВР в гр. Русе преди десетина години, отново завърши с арест и затвор за Чикагото:

Акция на ДАНС и арест в Русе заради банките – По света и …

След акция на ДАНС и полицията в Русе беше задържан бизнесменът Венцислав Ангелов по прякор Чикагото.

Ръководството на ПП Свобода в гр. София, както и цялата българска общественост трябва да бъде наясно, че Чикагото е международен трафикант, пренасял наркотици от Латинска Америка за Европа,  за което беше задържан още през 2014 г., и вероятно е снабдявал Генадий Атанасов, с който са се хвалели, че се познават отдавна.

Съдът потвърди: ПЕТЕЛ: Венци Чикагото организирал трафик на кокаин за 1,4 млн. лева

Самуил Карагьозов, Русе


Сподели

Related posts

Leave a Comment