ПРЕСТЪПНИЦИ С ОБЛИК НА ПАТРИОТИ (ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ)

Сподели

Симбиозата, Венцислав Сивов – Джеки Чан (ВМРО) първия в ляво на снимката, Николай Роев – мистър ДДС (ВМРО) третия от ляво на дясно и Генадий Атанасов – Гената (ПП СВОБОДА), четвъртия от ляво на дясно, участници в политическия живот на Варна, но заобиколени от схеми и корупция.

Група „патриоти“ в общинския съвет, гастролират в община Варна и община Суворово, и се мислят за всесилни.

От раздаване на пари за спортни, младежки и културни мероприятия на “близки” НПО-та, спортни клубове и медии (Генади Атанасов е председател на комисията по Младежки дейности и спорт), през схеми за кражби на общински и изоставени имоти чрез обстоятелствени проверки, обществени поръчки в Суворово за милиони левове, където пък Николай Роев е общински съветник и изключително близък с кмета Данаил Йорданов, доставки на консумативи за Обществения транспорт на Варна (Венцислав Сивов е председател на комисията по Транспорт) и почти всички схеми, които им “застават” на тримата от това брутално и добре организирано ОПГ (организирана престъпна група).

Започваме от първия на снимката – Венцислав Сивов, известен в Кайсиева градина като Джеки чан. Та, същия този Джеки чан, бивш наркоман /виж снимката долу/ е бил наркозависим много години.

По време на наркоманския си живот бил крал скъпоценности по пазара от възрастни хора, а вечер плячкосвал автомобилите из варненските квартали. След успешно метадоново лекуване успява да се излекува и сега е втори кандидат депутат от ВМРО !?!

Дали е купувал наркотиците от Генадий Атанасов, сами се сетете, защото в Кайсиева градина живеят в един и същи блок и са обща компания.  Но, като наркозависим е търсил пари назаем от много съкварталци. Спечелил доверието на част от тях, той съвсем успешно взел големи суми пари от тях. Единият, чиито имена ще запазим в тайна, но ще Ви го покажем на снимката долу,

….има да взима 4000 лв., сума дадена на  Джеки Чан.

Няколко са още изгорелите момчета от квартала. Някой още му се канели!

Опитът на ,,продавача на кремчета“, така е известен Джеки Чан във Варна, тъй като преди политиката е бил  дистрибутор на Орифлейм, да поправи името си е неуспешен. Така или иначе, по щастлива случайност, дистрибутора на Орифлейм става политик. Нищо, че не различавал Васил Левски от Батман.

Момчето се учи бързо, и скоро, под крилото на своя бивш снабдител – Генадий Атанасов, бързо се ориентирал в общината.

Като му прихванал гафовете, в началото на годината Джеки Чан, млад и зелен още, излезе на пресконференция и официално поиска оставката на Председателя на общинския съвет в гр. Варна, Тодор Балабанов. Как заекваше и хълцаше, няма да ви разказваме. След светкавична реакция на Каракачанов, клипа беше свален.

Вторият в нашата история е небезизвестния Николай Орлинов Роев – мистър ДДС.

Известният варненски дедесар, започва своята кариера по източването на ДДС, около печално известния вече покойник, Боби Манджуков. Запознават се като членове на БСП. Николай Роев е отговарял за осигуряването на фирмите за Манджуков, както и снабдяването с бушоните (малограмотни и малоимотни хора).

След убийството в София на Борислав Манджуков, Роев се прехвърля като ,,Технически ръководител“ във строителната фирма на циганския бос от Игнатиево, Румен Стоянов с фирма ,,Стоянов 06‘‘ ООД -като задълженията му са били същите. Съвместната му дейност с Румен Стоянов е известна на варненци. Следващите общи снимки на Роев с циганските Барони доказват връзката.

В ляво на снимката е Николай Роев, а човека с конфета е циганския бос, барона Румен Стоянов.
Подчертаният в ляво е циганския барон Румен Стоянов, подчертания в дясно е Николай Роев.

Включва се активно в изборите в полза на ДПС, като дава много гласове за тях в района на Суворово. Скоро ще Ви качим обща снимка на тримата от банкет. След редица актове на фирмата на Румен Стоянов, от ТД на НАП Варна, той решава да изгони бившия си партньор.

Така, Роев влиза в схемите със строителство. Натрупал контакти около Румен Стоянов, той започва да работи в много общини из цяла България – Малко Търново, Дългопол, Провадия, Варна и Каварна и най-вече в СУВОРОВО (но за схемите му там по нататък в отделно и много подробно разследване с факти и документи за прокуратурата). 

В много от случаите му помага Красимир Янков, бившия вече БСП-ар, който е известен в БСП като ,,вечния кандидат“. Следващата снимка от протокола показва, че кметицата на Каварна от БСП – Нина Ставрева, без да го познава, изведнъж му дава да извършва строителни услуги за около 50 000 лева.

Интересното в случая е, че Николай Роев е от същия блок на Генадий Атанасов и Венцислав Сивов в Кайсиева градина.

Ето протоколите от общинския съвет в Каварна,

В протокола пише, че Николай Роев е упълномощен от Сияна Узунова – управител на дружеството Ер Билд Инжинеринг ЕООД.

И как иначе, това е поредния бушон на Роев, на който фиктивно е прехвърлена фирмата от старите собственици,

Причината за прехвърлянето е ясна, при настъпващите задължения за осигуровки и ДДС, пълномощника не носи отговорност.

Връзката РОЕВ, Генадий Атанасов – НИНА СТАВРЕВА, КМЕТ НА КАВАРНА И КРАСИМИР ЯНКОВ, се вижда ясно от следващите снимки,

От ляво на дясно, Николай Роев, Красимир Янков и Генадий Атанасов.

Влечението на Николай Роев към червената партия е нескрита, той публично афишира болшевишките си убеждения в социалната мрежа Фейсбук,

За измамническото дуо Роев – Атанасов, публично алармира и варненския бизнесмен, Драго Диланов.

В едно свое интервю, той се оплака, че двамата са го измамили с крупна сума пари за строителство.

Освен това, връзката между тях двамата,  виждаме и в общия им проект – Кооперация Тира. На първата снимка момичето се казва Галина Янакиева, която е брокер на недвижими имоти в Хоум тую, приятелката на Генадий Атанасов. Вероятно е натоварена с продажбите. Кооперацията се намира над терапията   – св. Марина.

Как е набавил средствата за строителството общинския съветник Генадий Атанасов, сами се досетете – схеми в община Варна, имотни измами, наркоразпространение, склоняване на момичета за участия в порно клипове и разпространението им и т.н….

Третият и най-известен в днешната снимка е Генадий Атанасов-Гената.

Известен с наркоразпространението на кокаин в гр. Варна, за него се изписа много. Освен че излезе ортак с килъра от Варна, Димитър Големанов, за който писаха всички медии в България, включително и БЛИЦ,

Варненската журналистка Веселина Томова, публично в интервю за БСТВ, телевизията на БСП, заяви, че притежава хард порно клипове между Генадий, Големанов и две момичета, едното от тях беше сред жертвите.

ВЕСЕЛИНА ТОМОВА – ГЛ. РЕДАКТОР НА АФЕРА

Не е тайна и връзката между Генадий Атанасов и криминално проявения Румен Широков.

Зависимостта между двамата е видна не само от фейсбук профилите, но и от снимките по ресторантите, където ДЕМОНСТРИРАТ близки взаимоотношения.

За Румен Широков се знае, че е извършител на жестокото убийство през далечната 1998г., което потресе България. Когато убива възрастен мъж, като го наръгва многократно с нож и накрая му взима златни синджирчета и пари и избягва.  Ето вестник Труд от тях години,

Освен убийството, Румен Широков участва още в организирана престъпна група за Телефонни измами, като дясна ръка на Люцкан Люцканов от Ветово, но е задържан и лежи 6 месеца в затвора.

Това му е втория затвор.

Трети път влиза в затвора след специализирана полицейска акция в центъра на Варна, когато е задържан с определено количество дрога (уличните слухове говорят, че е задържан с дрогата на Генадий Атанасов – Гената).

Тогава, МВР Варна, след специализирана полицейска акция го изваждат от колата, като пред нея издърпват специални шипове за пукане на гуми, за да могат да го спрат. Лежи отново.

Пратиха наркодилър свързан с партия СВОБОДА под домашен арест във Варна

https://silnavarna.bg/2020/12/17/%d0%bf%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b8%d1%85%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%ba%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bb%d1%8a%d1%80-%d1%81%d0%b2%d1%8a%d1%80%d0%b7%d0%b0%d0%bd-%d1%81-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b8%d1%8f-%d1%81/embed/#?secret=pGH2aAYqpj

Четвъртият път, Румен Широков лежи в затвора, когато е задържан в гр. Поморие заедно с Генадий Атанасов – дрогирани и пияни.

Шофира Генадий Атанасов, но успява да се смени с Широков, който за пореден път поема вина на Генадий, който пък на своя страна го пази и захранва с общински пари.

Задържани са и двамата, Генадий е освободен след 6 часа, Широков е осъден на 6 месеца затвор (виж призовката му за привличането му за ОБВИНЯЕМ по долу).

https://provaton.bg/2019/10/23/%d1%80%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0%bd-%d1%88%d0%b8%d1%80%d0%be%d0%ba%d0%be%d0%b2-%d0%b4%d1%8f%d1%81%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%80%d1%8a%d0%ba%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b3%d0%b5%d0%bd%d0%b0%d0%b4%d0%b8%d0%b9/embed/#?secret=TNyW4Tsd78

Задържаха 29-годишен за притежание на марихуана във Варна. По наша информация е свързан с групата на наркобоса Генадий Атансов от Варна

Генадий беше прикрит и веднага се отблагодарява като отпуска на фалшивата и псевдо медия Топ Нюз, без никакви регистрации в СЕМ на Румен Широков, 20 000 лева от своя бюджет в община Варна, като председател на Младежки Дейности и Спорт.

Обвързаността на двамата е факт и от друго обстоятелство. Генадий Атанасов произвежда ОВК системи в гр. Каспичан, но във фирмата производител, фиктивно е поставена майка му, Дора Атанасова, за да остане в сянка общинския съветник.

До тук добре, но ето, че Клиър Сенс ЕООД и  ‘‘медията“  Топ Нюз, фирмата на Широков, търси ОВК монтажници, защото Генадий му дава поръчки.

Въпреки всичко, през 2021 г. Румен Широков и Деница Бабева са забелязани вечер в гр. Варна да режат автомобилни гуми.

https://silnavarna.bg/tag/%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D1%88%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%B2/

И за финал, ПИШМАН ПАТРИОТА Генадий Атанасов, сам в едно свое интервю по телевизия Евроком си признава, че се е занимавал с наркотици.

https://www.facebook.com/2260809170646046/videos/490894751941134

АВТОБИОГРАФИЯ НА РУМЕН АНРИ ШИРОКОВ

Роден на 08.03.1979г. Докато е ученик, извършва дребни кражби на пари от жилищата на съучениците си. През 1997 г. Румен Широков и неговия приятел Минчев, извършват УБИЙСТВО, което разтресе България. Непълнолетните ученици, освен, че убиват бизнесмена, като го наръгват многократно с нож, но и го обират. Вземат му крупна сума пари и злато. Залавят ги и ги съдят. Румен го застрашават 20 години затвор. Веднага се обвързва с жена, която му ражда дете. Цитираме Глория Паунова: – Направи детето с надежда да отърве първия затвор. После жена му си хвана друг, защото и вдигаше скандали на свижданията, че не можеше да му купи Сони Плейстейшън 2, а работеше на няколко места. Родителите му продължиха да му снасят храна и цигари докато не излезе, та и след това. Точно на годишнината, когато става една година (7ми август ако не се лъжа)’98 от убийството и докато е вече под гаранция, преди да влезе да си излежава ефективната присъда, Румен краде Трабанта на баща си, който вади единствения хляб на семейството по онова време и катастрофира пиян с непълнолетно момиче, то пострадва, той няма книжка. Въпреки, че чрез този стрес докарва на майка си псориазис, тя свидетелства вместо него в съда и дава фалшиви показания, че тя е шофирала, защото тогава 18-те години на първа инстанция нямаше да му мръднат. Когато тя се самоубива той не е заинтересован и дори не присъства на разпръскването на праха и, а баща му го беше извикал. После и баща си на погребението му не уважи. Има и престъпления срещу етиката и морала. Нехранимайко! Не присъства на погребенията на родителите си, дори синът му не иска да го вижда! Приличаше на майка си, затова не се грижи и не се жертва за синът си и семейството си, вместо това, ги загърби. Румен Широков, убиеца на възрастни хора, лежи в затвора 10 години и през 2010 година, излиза! Освободен от затвора, без контакти, той бързо се впуска в измамите със зърно, като става дясна ръка на зърнения измамник Жоро Бемката. След смъртта на зърнения бос, малкия измамник се свързва с група за Телефонни измами, става им муле. Тъпотията му стига до там, че през май месец, 2017г. при специализирана полицейска акция е задържан в момент на вземане на сума от възрастен човек във Варна. Лежи 6 месеца! Веднага се прехвърля в бизнеса с наркотици, като става пласьор на Генадий Атанасов. Службите влизат в дирите му и при специализирана полицейска акция през месец октомври, 2018г. е задържан по време на пренасяне на определено количество дрога. Акцията е била показна, защото е бил под наблюдение и е задържан от маскирани полицаи на булевард Левски. Широков си поема вината! Лежи на топло 6 месеца, защото сключва споразумение с Прокуратурата, но важно е да се отбележи, че три месеца се укрива от присъдата, като накрая отива сам да се предаде, и чак тогава е свален от издирване. Пренасяме се в 2019г. Лятото, юни месец. Генадий Атанасов и Румен Широков се прибират от гр. София по автомагистрала Тракия. Дрогирани и пияни! Шофира Генадий Атанасов. В Бургас се сменят, Широков се качва да кара. След 200 метра, почти на изхода на град Поморие ги спират. Направените тестове на място, показват високи стойности на Наркотици и Алкохол в кръвта и на двамата. Задържани са на момента. Генадий Атанасов е освободен след 24 часа, а Румен Широков е осъден по бързата процедура на 6 месеца ефективно. Заради многократните криминални прояви, майката на Широков се самоубива, като скача от високо. Трябва да упоменем, че срещу нея беше започнало следствие за големи финансови злоупотреби. Скоро след това умира и баща му. Широков не отива на погребението и на двамата! Сина му, Анри Широков се е отрекъл от него. През 2020 година създава двата сайта Топ Нюз на свое име и Хот Нюз на варненската рапърка Оливия Илиева. Сайтовете са създадени с цел усвояване на финанси от Община Варна, както и за разчистване на сметки с неудобните конкуренти, а хвалене на Генадий Атанасов. Почти веднага кандидатства през Генадий Атанасов за получаване на голяма сума пари от Община Варна, като идеята е Генадий да вземе половината. След заведено дело срещу псевдо медията Топ Нюз през 2021г., сайта Хот Нюз беше спрян от Широков, за да укрие престъпление.  Има убедителни полицейски данни, жалби и разпити, че в наркотиците е свързан с известния изнасилвач от Варна, Анастас Тонев. За Анастас Тонев има много изписано в интернет.

*****************

Ето това е облика на варненския политически елит.

Жалко, но това са патриотите в града ни – просто(и) бандити !!!

Йоан Буков, пострадал от Владиславово, Варна


Сподели

Related posts

Leave a Comment