Скандал! Шефа на ВМРО Варна Венцислав Сивов-Джеки Чан убил дете

Сподели

Шефа на ВМРО Варна Венцислав Сивов – Джеки Чан с тежко убийство зад гърба си! Прегазил дете и казал: „Без да искам!?!“

Убиецът по неволя си е все пак убиец. Разминало му се е защото майка му е уредила чадъра.

Убиецът от Кайсиева градина се оказа Венцислав Сивов. Научихме, че в младежките си години, лидерът и шеф на ВМРО Варна все още към този момент е извършил тежко убийство в Кайсиева градина, като е прегазил дете с микробуса, с който е заснет на снимката:

На разпита пред следствените органи, той е заявил, че е прегазил детето… без да иска. Веднага след убийството на детето и по време на разследването, Джеки Чан се покрива в чужбина, докато майка му намери на кого да плати.

Избягал от местопрестъплението, защото шофирал без шофьорска книжка и понеже бил непълнолетен отървава затвора. Пък и дебелите връзки на майка му се оказали наистина ДЕБЕЛИ.

Именно това укриване обаче му попречва да завърши средното си образование, следствие на което той остава неграмотен и с основно образование.

Справка в архивите на МВР показва, че освен тежкото убийство на дете, варненския пишман патриот има регистрации за измами.

Вече Ви запознахме с факта, че е неграмотен, но след нашите репортажи, същия спря да пише във Фейсбук, а само споделя готови публикации.

След като КПКОНПИ преди седмица влезе в община Варна и взеха документи на Сивов от кабинета му, а днес службата на Цацаров предаде случая и на Прокуратурата за повдигане на обвинения, стреса на пишман патриота е огромен и той е решил да се покрие, ни споделиха близки до него.

Наши източници от община Варна ни уведомиха, че известно време не е ходил на работа от срам от скандалните упорито прикривани факти, които излязоха по негов адрес. Разпита от КПКОНПИ в качеството му на Председател на транспортната комисия, която първа гласува скандалната поръчка е продължил около 60 минути. Според експерти много е вероятно и той да се сдобие с обвинение за помагачество и корупция.

И за финал – шефът на ВМРО ВАРНА, Венцислав Сивов се оказа убиец на дете, неграмотник с основно образование, регистриран в полицията ИЗМАМНИК, уличен в корупция от КПКОНПИ, продавач на кремчета, далавераджия и схематик.

Чудното е, че ръководството на ВМРО оставя без реакция след изнесените факти, които са много лесно проверими. Или са се предали тотално или е вярно, че варненската им организация вече е „заличена“ и с отпадането им от Парламента ВМРО вече е на командно дишане.

Вярно е също, че Костадин Костадинов превзема териториите на ВМРО във Варна. Прави районни организации и ударно измества Каракачанов. 

В следващото ни разследване ще Ви разкажем за наркотично-зависимите членове от кръга Моцарела и Галакси, все членове на ВМРО. За шмъркане, разврат, оргии, обратни и др. Разпада ли се престъпния синдикат на Генадий Атанасов – Гената, (ПП СВОБОДА) в който влизат Венцислав Сивов – Джеки Чан (ВМРО), Николай Роев – мистър ДДС (ВМРО), Румен Анри Широков (ПП СВОБОДА) и Георги Костов – Сеньор Медия) – участници в политическия живот на Варна, но заобиколени от финансови схеми за източване на община Варна, скрито финансиране, източване на евро средства, корупция, наркотици, оргии, порно клипове, убийци и убийства!!!

Очаквайте още в понеделник брутални разкрития, документи, истината и само истината…

Очевидец


Сподели

Related posts

Leave a Comment