РАЗКРИТИЕ! Съдружниците на Генадий Атанасов – все килъри

Сподели

САМО ФАКТИ

Варненския заместник председател на общинския съвет, Генадий Атанасов, шпионин на икономическа полиция и БОП Варна, се оказва заобиколен от КИЛЪРИ

Да прочетохте много правилно.

През годините умишлено или не Генадий Атанасов освен разпространението на наркотици, което му е бил основен бизнес за доходи преди да стане зам. председател на Общинския съвет във Варна и да се набута в сладките кражби на общински имоти, обстоятелствени проверки, пари в пликове за определени гласувания, усвояване на общински средства чрез комисията по младежки дейности и спорт на която е Председател и чрез която отпуска ОГРОМНИ СУМИ ПАРИ на “СВЪРЗАНИ” С НЕГО СПОРТНИ КЛУБОВЕ, електронни медии на изключително близки до него хора (като НОВА ВАРНА на Георги Костов), усвояване на ОГРОМНИ СУМИ чрез корупционни практики заедно с другия му особенно близък приятел – Венци Сивов – Джеки Чан, Председател на комисията по Транспорт в Общината и т.н., че преди тези огромни корупционни практики в които се е набутал случайно или НЕ се е заобградил все с – съдружници КИЛЪРИ.

Общо взето, този селски тарикат Генадий толкова много се е набъркал в кацата с меда, че с промяната на властта и волята на новите управляващи сигурно много скоро ще се окаже зад решетките за много дълго време и дори и приятеля му от София Станчо Младенов от БСП няма да може да му помогне.

САМО ФАКТИ

Да, вярно е и това, че е шпионин на Икономическа полиция и БОП Варна и ако не му прекратят агентурните книжки и взаимоотношения, скоро ще посочим имената на служителите на МВР, с които Генадий Атанасов се вижда.

Защото основното, което Генадий Атанасов прави със служителите от ИП и БОП е да топи хора! От крими контингента на Варна, хора от политическите партии, които не са с него и общински, и държавни служители, срещу което топене пък разчита на “ПРОТЕКЦИЯ” от въпросните двама служители.

На няколко пъти в разговори с хора е заявявал, че имал здрави  ‘‘връзки“ в БОП-а и Икономическа полиция и така отстранявал неудобните опоненти, като им пускал доноси. Дали получава пари от службите, не знаем. След оповестяването на имената им може и да разберем. А може да бъдат привикани от Вътрешна сигурност към МВР за да дадат обяснения за контактите си с криминално проявения общински съветник – официални ли са или не (нерегламентирани услуги срещу нерегламентирани услуги)?

НО ДА СЕ ВЪРНЕМ НА СЪДРУЖНИЦИТЕ МУ – КИЛЪРИ (ФАКТИ)

Започнал своята дейност като лихвар и разпространител на наркотици, пребоядисания ‘‘ПАТРИОТ“ минал през редица партии като евтина проститутка, включително и като коалиационен партньор на ГЕРБ, във варненския общински съвет, какъвто всъщност все още е!

Първият и основен съдружник на Генадий Атанасов е Румен Широков.

Както вече Ви уведомихме, Румен Широков е извършител на тежко убийство през далечната 1997г., когато заради грабеж и сексуални контакти, наръгва многократно възрастен мъж. По случая се знае и е установено, че учениците Румен Анри Широков и Минчо Николов Минчев, след като се запознават със сливенския бизнесмен Румен Стефанов,  завързват гей връзка. Минчев бил активния, а Широков и бизнесмена Стефанов били пасивните. След поредната среща в дискотека Спартакус, отиват в кв. Зеленика, до ж.к. Галата във вилата на Стефанов.  Там, Широков вади приготвения нож, наръгва многократно бизнесмена докато ножа се счупва, а Минчев взима златни накити и 600 долара и избягват. Широков е осъден на 9 години затвор, а Минчев на 8 години и половина. Убийството от 1997 година потресе България, заради степента на жестокост и хладнокръвие– многократно наръгване с нож в областта на главата и гърдите. Румен Широков става известен като ,,Килъра с нож“. След излизането си от затвора се занимава с различни криминални дейности за които е осъждан още три пъти – телефонни измами, разпространение на наркотици, шофиране в нетрезво състояние с прием на кокаин. Понастоящем, Румен Широков е собственик на фирма Клиър Сенс ЕООД и сайта Топ Нюз. Именно през тази фирма Генадий Атанасов в началото на годината си пусна 20 000 лева.

Вторият партньор на Генадий Атанасов е варненския касап, извършил тройното убийство в края на 2020г., Димитър Емилов Големанов.

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Скандални факти около фаталното убийство във Варна

За Димитър Големанов се знае, че преди да убие Диляна и шведа Нико се е занимавал с разпространение на наркотика ПИКОкакто и с разпространение на ПОРНО клипове. Главния редактор на сайта Афера потвърди, че има съществуващи филми с хард порно между Генадий, Големанов, фаталната Диляна и варненката Изабела.

Големанов е родом е от Варна, на 40 години. Още на младини не крие русофилските си пристрастия и при възникването на конфликта в Украйна се записва доброволец – рейнджър при сепаратистите на „Донецка Република“. Взимал е участие и в мисии в азиатски държави, лично се е хвалил пред приятели, че е обезглавявал хора.

Преди бруталното убийство, името му нашумя, когато излезе кандидат за общински съветник от партията на Генадий Атанасов, ПП Свобода.

Веднага след изборите, Генадий Атанасов и Димитър Големанов, входираха молба от името на бушонската фирма Евроатракция ЕООД, която е със стотици хиляди левове задължения към НАП, НОЙ и е прехвърляна многократно, като последно се оказва собственост на малограмотен ром с над 50 други фирми. Скандала и излагацията са факт и веднага, създадоха НПО ,,Еко парк Галата“ в което Големанов вписа като съучредители баба си, Таня Големанова на 90 год., фаталната Диляна Ташева и още няколко човека.  Два дни след регистрацията на сдружението Генадий и Големанов входираха молбата и Атанасов лобира пред общинския съвет на Варна да се отдаде безвъзмездно 50 дка.  общински имот на брега на морето, в кв. Галата. Наше вътрешно разследване показа, че зад тази идея се е криел замисъла да се изнесат тонове метал от тамошните военни бункери. Схема след схема!

Третият, но не на последно място по ТЕЖЕСТ НА УБИЙСТВО е Венцислав Сивов от ВМРО , известен с прякора Джеки Чан – УБИЛ ДЕТЕ, като го прегазил с микробуса си и избягал.

Та, същият този Джеки Чан, бивш наркоман, регистриран измамник, продавач на кремчета, неграмотен, с основно образование – търси да си купи диплома за средно образование, е поредния гладен  ‘‘политик“ въведен в корупция след корупция.

Включително и последния му опит да продаде на Община Варна, голямо количество стари и излезли от употреба противогази и плащове, умело използвайки деликатната ситуация около КОВИД 19, явно дадени му от Каракачанов, предполагаме взети от някой склад на Министерството на отбраната. Добре, че Иван Портних е отказал да влезе в схемата и не е похарчил парите на варненци за ненужни глупости.

Ще излезе ли от кома Генадий Атанасов и да вземе отношение и по втората сделка с имотната измама с констативки, в която въвлече родителите си?

Ще поеме ли Генадий Атанасов политическата отговорност за действията си, като си подаде оставката?

Варненци от Владиславово помнят старата история, как Генадий Атанасов и негов приятел от квартала са дали голямо количество мухлясала марихуана на Атанас Георгиев от блок 222, вх. 3, в Кайсиева градина да я продава.

След като последния не успял да я продаде заради лошото качество, понеже била мухлясала и я изхвърлил, варненските  ‘‘мутри“ започнали да го рекетират, като му налагат лихви върху търсената сума. Младежа е изплатил всичко от страх, въпреки, че баща му работел в МВР и до момента не е научил за случая, но скоро ще разбере.

Това е истинското лице на Генадий Атанасов!

Такъв го познават съкварталците му, а вече и варненци.

Мишо, Кайсиева градина 


Сподели

Related posts

Leave a Comment