Спускат Ви Стела Николова за областен управител, а ще Ви управлява Иван Костов?

Сподели

Отиваш на протест във Варна и гледаш камери, журналисти, предават на живо или снимат с телефоните видео и една женичка най на предния ред вдигнала високо ръце, в които държи поредния протестен плакат срещу нещо (от което не взема пари)… Да това е Стела Николова!

Адвокат във Варна, но никой не знае какви дела гледа?

Протестър, но според истинските протестъри „ни се води, ни се кара“!

Обикновен гражданин, но според близки до нея – жадна за власт!

Излиза, че Стела Николова е член на ДСБ и една от първите ученички на Иван Костов от неговата Лаборатория за управление на рисковете към НБУ (или както се нарича неофициално – Лаборатория за политици, които се обучават да могат да манипулират общественото мнение).

Лично кадър на Костов. На дирекен контакт от години.

Според запознат с амплоато и`: “Напълно завършен обучен популист!”

Фалшив протестър! Когато е на поредния протест гледа да е винаги в обектива на камерите, винаги на първия ред с високо вдигнати ръце до счупване, държащи поредния протестен плакат или лозунг. Но каогато камерите си тръгнат ТЯ сваля плаката и също си тръгва.

Фалшив герой! Има вписана адвокатска кантора в колегията във Варна, във всички интервюта се представя за действащ адвокат, но реално няма адвокатска дейност, няма дела! Имитира дейност само за пред обществото. Но ако е така откъде са доходите и`? Говори се, че Костов още преди години я е вкарал в негови варненски схеми и отчисления в региона, за които ТЯ е разпределена, лично. И срещу комисион му носи парите в София – всеки месец. Нали казват – „Където има дим, има и огън“.

Това ако е вярно обяснява много неща!

Но пък и възникват много въпроси, които НЕ успокояват обществото!

Фалшив Областен управител ли ще има Варна? Стария спомен за „Добрин Митев 2“ с нов акомпанимент? Реанимира ли се Иван Костов, чрез Стела Николова?

Наистина ли е светица, за каквато ТЯ се представя? Да не излезе, че мъжа и` Петьо Росенов Николов е продал фирмата си „ТОМАТО“ ООД на 01.08 2014г. на циганин от Монтанско за да избегне плащането на огромни задължения към държавата?

С какви доходи реално живее Стела Николова? Откъде са? Щом не води дела?

Да не излезе, че бившата кандидат кметица е от протестърите, които протестират срещу „някой“ докато не им се плати … и после спират? И се насочват към „друг някой“?

Много, много въпроси? А отговора засега е един!

Варненци определено НЕ искат Иван Костов и НЕ гласуваха за такава Промяна!

Георги Кръстев, Варна


Сподели

Related posts

Leave a Comment