Как медийните лайномети се задавят от гадост и зловоние по адрес на новата власт

Сподели

В петък, 28-и януари, в „ЕвроДикоФ“:

В какъв свят живеем! Как Джо Байдън конкурира Тошко Йорданов по „каруцарси тон“ към журналистите. Как ви звучи „тъп кучи син“?

А вечно рошавият британски премиер Борис Джонсън удари в земята Корнелия по гьонсуратлък по темата „оставки“.

И нещо абсолютно ново като жанр в предаването ни: невероятно есе за констатираната оставка на Корнелия. Какво казва уставът? Какво каза конгресът? Какво трябваше да каже конгресът? Всичко това в произведението на нашето репортерско „острие“ Златина.

Как медийните лайномети се задавят от гадост и зловоние по адрес на новата власт. Премиерски и министерски хомосекс, садо-мазо за любовници, а за шуробаджанащина да не говорим. Какво да се прави докато и зависими, и независими медии мълчат? Коментар на комуникационния експерт Радослав Бимбалов.

Защо краят на Цацаров дойде 4 години, а не 4 месеца след „ЦУМгейт“…

Иван Гешев в Брюксел. Да се смеем ли или да плачем. След като Бойко Борисов два пъти се скри от препитване в Европарламента, май по-добре беше и Гешев да си беше останал в Турция…

Живак във кръвта, стая в правителствена болница, оборудвана с микрофони и камери, три и половина години без обвинителен акт. Но за сметка на това с разсипано здраве и прокурор, за когото втора седмица прокуратурата мълчи дали е разследван за злоупотреба с власт и закупуване на земи на занижени цени. И това е само малка част от разказа на адвокатката на Стайков Анна Попова…

Безпрецедентно! За първи път в съдебната практика ще бъде направен опит директно да бъдат осъдени и глобени с 60 000 лв. Иван Гешев и неговите заместници. Подробности от адв. Михаил Екимджиев по делото „Баневи срещу ръководството на прокуратурата“.

След дълго мълчание шефът на ББР Цанко Арабаждиев: за състоянието на банката, за новите условия на кредитиране, за старите скандални кредити. И наистина ли са огромни заплатите на ръководството…

Журналисти на прицел: продължение на темата „Борис Митов срещу шефът на СГС Светлин Михайлов“. И още едно дело: защитеният свидетел на прокуратурата Цветомир Найденов съди журналиста Георги Атанасов. В студиото – Атанасов с поразителни изводи за неговото разследване относно поведението на медиите по големия скандал.

Новата медийна комисия на Парламента иска да провери документите на Кошлуков, с които е кандидатствал за генерален директор. От екрана на БНТ1 той се изхвърли: „да проверят и втората ми диполома, ако искат!“ На кой писмен въпрос обаче по темата за документите му Кошлуков трета година не отговаря, а СЕМ и НОИ се крият зад закона.

Бабикян и Хаджигенов пак протестират, пак срещу Гешев. Ако обаче новите продължават да се ослушват по темата за съдебната реформа, скоро хорският гняв ще се излее срещу тях.

Впрочем безгранична е наглостта на „Възраждане“ (и някои от ИТН) по темата за „сертификатите“… А дали скоро няма да излезе през носа на коалицията, ако Парламентът продължава да не взима крути мерки срещу тези своеволия?

За десерт: „Опиумното трио“ с дисекция на вида на новата власт, за някои нови носове и нови задни части…

„ЕвроДикоФ“ – петък – 20 ч.


Сподели

Related posts

Leave a Comment