ПРОДЪЛЖАВАТ ПАНАИРА

Сподели

Мисля си колко е знаково, че Кирил Петков и Асен Василев си учредиха партия не днес, в Деня на Конституцията, а вчера в панаира. Все пак, Конституцията е за мъртвите, а не за живите, особено когато са министър-председатели.

Продължават с панаирите. И е явно, че искат да са напълно независими от коалиционните партньори и мандатоносителите. Политическата им култура се изчерпва с това да налагат заповедите на американците в България, да слушат и изпълняват, каквото им кажат от Козяк.

Политическата култура на канадската фракция се видя последните дни в Народното събрание. Лицемерие, задкулисни игри, откровено национално предателство, политика, съобразена със САЩ, а не с интересите на България, пренебрежение не само към българския народ, но и към коалиционните им партньори. Унижението, на което подложиха Министър Караджов и пътните фирми, унижението за Карамански при избора на управител на БНБ, показват не само арогантност, но и липса на каквато и да било политическа далновидност. Защото се клатят. Ама много се клатят. И вече поддават. Скоро ще оттекат в историята. И никакъв проект няма да ги спаси.

Партия на самозабравили се чужди слуги, въобразяващи си, че могат да командват българския народ и да го мачкат. Хора, за които чуждите са по-важни от своите. Партия, в която ръководството не спазва дори Конституцията на България. Партия, зачената в лъжа и родена в предателство!

Продължавайте панаира! Малко остава!

Елена Гунчева


Сподели

Related posts

Leave a Comment