Помните ли как един клоун се пъчеше някъде край границата и преди доста време ни казваше – „Осигурена е пълна диверсификация“

Сподели

В петък, 29-и април, в „ЕвроДикоФ“:

Помните ли как един клоун се пъчеше някъде край границата и преди доста време ни казваше – „Осигурена е пълна диверсификация“. Същият клоун, който не построи една детска болница, но 2 милиарда лева даде за стиропор, от които поне 1 милиард бяха откраднати. Същият клоун, който остави гола и боса армията ни и ни остави последни в ЕС по всички най-важни показатели, сега има наглостта да иска пак да управлява.

Румен Радев – един президент, който съвсем се побърка и казаното от него по адрес на Украйна заслужава най-малкото позорна оценка, каквато Асен Василев му даде.
Иска ми се да извикаме – „Най-после!“. Как Кирил Петков и Асен Василев най- после обуха кубинките. Една пресконференция, която парализира придворните политолози и социолози и шокира медии и публика. Какви ги свърши Кирил Петков в Киев? Какво следва оттук нататък?

Корнелия Нинова продължава успешно да се самоубива. Защо обаче Румен Радев се опита да я доубие с безпрецедентна атака? Лесно, по-лесно, най-лесно – българско оръжие, изнесено в Украйна. Как само Радев и Корнелия не искат да повярват в тази прекрасна реалност. Как по темата плачат най-правилните медии – „О, ужас! Украински камиони в „Дунарит“! Украински самолети в София!“ – какъв прекрасен ужас.

Шефът на АЕЦ „Козлодуй“ – защо не можем да завъртим кранчето на газа за Унгария и Сърбия. При излишен ток в България Кирил Петков ще внася от Украйна. Къде е логиката?
Аз го нарекох „Нострадамуса“ – Осман Октай доразвива казаното при Люба Кулезич наскоро, а именно – как управляващите пропускат да заковат Гешев и да дисциплинират Висшия съдебен съвет без да трябват никакви конституционни промени. Трябва воля, но те се мотаят. Октай за абсурдния факт – Тони Балкони да продължава да е шеф на КПКОНПИ. С други думи – докога ще блеят управляващите, че сегашният шеф на КПКОНПИ, макар и временен, отдавна не трябваше изобщо да е там.

Илиян Василев беше първият, който каза – „Кремъл иска да свали това правителство“. Вече в ход ли е операцията по сваляне на Петков и компания?
Помните ли бизнесмена Мариан Колев, който протестираше срещу Борисов и Гешев, след което всички се стовариха на главата му в неговите магазини? Оказа се, че законодателната и изпълнителната власт се смениха, но съдебната си е бетон. Все пак, Колев го осъдиха да плати 130 хиляди лева. Той – в студиото.

Създаде се нова супер странна коалиция, която иска да ни придвижи наистина към Европа. Тази странна коалиция желае да легализира преработката на медицински коноп. Това е по-мекият вариант на това, което някои се ужасяват да споменат с другото му име, а именно – марихуаната.

Петък, „ЕвроДикоФ“, 20:00 часа


Сподели

Related posts

Leave a Comment