ТИЯ СЪЩИТЕ

Сподели

„Тия, които истерично ни налагат да пращаме военна помощ за Украйна, са същите, които истерично ни плашеха с ковид. Тия с ковида са същите, които любят джендърите и организират гей-парадите. Тия с гей-парадите са същите, които обичкат дечицата и ги пазят от насилие. Тия с дечицата са същите, които  ни натресоха в НАТО и ни лепнаха „европейските ценности“. Тия с НАТО и европейските ценности са същите, които се кланяха пред Съветския съюз и пълзяха пред КПСС. Тия със Съветския съюз и КПСС са същите, които по-рано бяха с Германия, Франция и Англия. Тия с Германия, Франция и Англия са същите, които блаженстваха под сянката на падишаха и носеха ибрика на агите. Същите, които предадоха апостолите на Априлското въстание, същите, които продадоха Левски. Същите, същите, същите.

Тия, същите, които никога не са с България. Тия същите, които винаги ближат за*дника на поредния господар.
Кои са тия същите ли? Боклукът по  българската земя.

Същите, които днес удрят теманета в  американското посолство. Същите, които, ако утре Ердоган нахлуе в България – защото Русия този път няма да го спре – веднага ще нахлупят феса. Защото не всички ще отлетят на Малдивите. И не всички ще сколасат да се скрият в бункер. Просто няма по света толкова много острови и бункери за толкова много боклук. “

„А и кажете ми кой господар, когато слиза в дълбокия си бункер, за да надживее ядрения кошмар, който е взривил на повърхността – влачи със себе си боклук?

Да, ние ще изгорим, но и тоя боклук, който побесня от желание за война, ще се превърне в пепел.“

Милена Върбанова


Сподели

Related posts

Leave a Comment