МЕГА БОМБА! Ако падне правителството – падат и горивата !!!

Сподели

Ако падне правителството горивата ще паднат до 2.23 лв., това ни съобщиха отлично информирани наши източници

Това е реалната цена на горивата от началото на годината и към този момента, и то със значително добра печалба, ни споделя още източника ни след обследване от експерти.

Разследването показало, че разликата до 3,75 лв. към днешна дата, били превеждани в швейцарска сметка на фирма близка до така наречната „КАСТАТА НА НОВИТЕ ЕЛИТИ“, както сами се били охарактерезирали кръга на Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер плюс семейства и любовници.

Сметката показала, че сумата която изтичала средно на месец е 263 млн. лв.

В четвъртък българските служби за национална сигурност са внесли цялото раследване на пътя на парите, сумите, имената на фирми, банки и свързани лица в НС, където парламентарните групи в момента се запознавали с доклада, ни споделиха депутати.

„КАСТАТА НА НОВИТЕ ЕЛИТИ“ не разговаряли с простолюдието, а само с дипломати от нивото на държави споделящи евроатлантическите ценности и по-високопоставени фигури.

Според запознати дори и да намерят нужните депутати Асен Василев и ПП няма да успеят да съставят правителство в дългосрочен план и скоро ще паднат от власт.

Точно тогава новото мнозинство е решило и ще има възможността да премахне 25-те стотинки, които излезе, че не са задължителни за бензиностанциите, а са препоръчителни и най-вероятно тази зле измислена помощ няма да тръгне въобще.

Очакванията са след като ПП не успеят да направят Кабинет, тази схема да бъде спряна, включително и от Прокуратурата и горивата да бъдат свалени до реалните им стойности.

Иван Спиридонов, бивш прокурор


Сподели

Related posts

Leave a Comment