Разбиха високотехнологична оранжерия за канабис край Варна! Прозира ли участие и чадър на Генадий Атанасов – Гената от Владиславово (СНИМКИ)

Сподели

Задържани са трима мъже на 32, 34 и 40 – годишна възраст

Снимки: ОД на МВР – Варна

След проверка на получена информация, служители от сектор „Наркотици“ при ОДМВР – Варна, предприеха претърсване на селскостопанско помещение в землището на с. Близнаци, общ. Аврен.

Действията бяха осъществени вчера – 19 ноември. На място се установи изградена оранжерия за отглеждане на растения от рода на конопа и необходимото затова високотехнологично оборудване. На площ приблизително декар, бяха открити помещения за отглеждане на разсад за коноп, други такива за големи растения, перфектно оборудвана сушилня, в която бе открито и иззето немалко количество суха тревиста маса, както и жилищни стаи.

Иззети са стотици растения, в различен стадий на растеж. Задържани са трима мъже на 32, 34 и 40 – годишна възраст, имащи отношение към извършваната престъпна дейност. Единият е познат на органите на реда и при извършена инспекция от служители на Пътна полиция, е отказал проба за алкохол и наркотични вещества.

Все по-сериозно вървят приказки сред подземния свят, че скандалния общински съветник пред вратата на кабинета на който се спряха кучетата за наркотици в Община Варна, се е хвалел преди време, че работи по нещо голямо. А негови близки от преди 10 години помнят, като е мечтаел да има такава огромна и модерна оранжерия за канабис.

Важно е да се знае, че Генадий Атанасов сам е казвал, че е недосегаем за местните полицаи и прокуратура, защото бил нещатен сътрудник на шеф в БОП Варна, и щатен сътрудник на оперативен полицай от Икономическа полиция Варна.

Разследването по случая продължава под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура Варна.


Сподели

Related posts

Leave a Comment