Статистиката е ясна: Няма спор коя е най-голямата изненада на Световното по футбол

Сподели

Световното първенство по футбол продължава с пълна сила, като вече станахме свидетели на редица изненади. Видяхме мачове с много голове, такива без никакви попадения, невероятна драма и много, много емоции. Но коя е най-голямата изненада всъщност до момента?

Аржентина – Саудитска Арабия печели приза „най-голяма изненада“ 

„Зелените соколи“ хвърлиха най-голямата бомба в програмата на Световното първенство 2022 в Катар, след като не просто спечелиха мача срещу фаворит №2 в турнира, но стигнаха и до пълен „класически“ обрат.

Коефициентът за Саудитска Арабия да спечели двубоя в платформата за спортни залози и казино игри efbet беше 24.00! Нещо повече – Аржентина водеше до почивката и допусна пълен обрат през второто полувреме. Коефициентът за този непредвидим развой беше над 67 в сайта на българския букмейкър.

Германия получава сребро за издънката с Япония 

„Страната на изгряващото слънце“ хвърли втората сензация в надпреварата, след като стори това, което и Саудитска Арабия  – пълен обрат срещу втория най-успешен отбор в историята на световните първенства – Германия. За разлика от „гаучосите“, Бундестимът имаше куп положения и отлични ситуации да разбие своя противник, но вратарят на Япония отрази цели 8 удара, а с две контраатаки „самураите“ шокираха Германия. За този двубой коефициентът за триумф на азиатската страна беше над 7.00 в efbet.

Има ли промяна сред фаворитите за титла в Катар? 

Коефициентът за Аржентина бе драстично увеличен след заплетената ситуация, в която се озова. Отборът „откри“ шампионата с втори шансове за триумф, но вече е №5 с 9.80* коефициент за триумф.

Англия пък, след 6:2 над Иран, вече е №3 сред фаворитите – 7.40*, който е равен с този на Испания след 7:0 над Коста Рика. Бразилия – големият фаворит на efbet, вече е с коефициент 3.35*, след като преди Световното ставката се движеше около 4.33 – 4.75.

*Коефициентите подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.


Сподели

Related posts

Leave a Comment