Кирил Петков, Свиленски и кодовете. Къде е гафът на наивника Киро?

Сподели

В петък, 2-ри декември, в „ЕвроДикоФ“:

Тя ръководи компания с активи за над 4 милиарда. Тя изкупува акции на най-големите световни компании. Тя е толкова напред с материала, че въпреки лошата конюнктура през 2022-ра година изобщо не се притеснява, че загубата до септември е близо 300 млн. Специален гост – шефката на най-голямата пенсионна компания „Доверие“ Даниела Петкова.

Някога той май че е бил брокер на борсата в Ню Йорк. Така поне твърди той… В България се отдаде на църковните дела, но дали не продължава с навиците от „Уол стрийт“, само че с църковни имоти? Другото лице на отец Никанор през погледа на PR експерта Дафинка Граховска и адв. Владислав Емир. С какъв документ Никанор отговори на поканата за интервю…

Сега той е крупен бизнесмен и ръководи фирма с 4 000 работници. Построи фамозен небостъргач, развива огромна дейност „на ползу роду“. Но някога той бе вицепрезидент на „Мултигруп“ и без грам притеснение даде 1.5 млн. хонорар на „хидролога“ Ахмед Доган. Николай Вълканов по безпрецедентно тайнствен начин бе номиниран за най-високия орден в държавата „Стара планина“. Цялата сага – през погледа на Генка Шикерова, а поканата за интервю към Вълканов – през призмата на Стажанта.

Някога той бе кмет на Септември, а след зрелищна акция на баретите години наред е клиент на съдебната система. Какъв скандал се разигра пред камерата на „Евроком“, в който скандал не липсваха и заплахи.

Как адвокат Ирена Савова продължава борбата за името и свободата на Биляна Петрова.

„Отровното трио“ в първия петък на месеца е зад граница. Затова ще участва задочно, и то с драматичен видеоматериал. Материалът е от известната среща на Путин с майки. Но всъщност се оказа, че на срещата майки май, е нямало.

Как се прави от мухата слон, особено когато няма муха. С други думи Кирил Петков, Свиленски и кодовете. Къде е гафът на наивника Киро?

Парфюмената далавера се размириса. Областният управител на Хасково подаде оставка.

Кога десните ще се поучат от левите и кое е първото, което самовлюбените от „Промяната“ трябва да направят?

Как Кьовеши направи първия си голям удар от 2.2 млрд. евро срещу мултинационалната ДДС мафия.

„ЕвроДикоФ“ – петък – 20 ч.


Сподели

Related posts

Leave a Comment