Слугата на варненската мафия Преслав Петров с явни апетити за кметския пост

Сподели

Слугата на варненската мафия, общинския съветник от партия СВОБОДА във Вълчи дол Преслав Петров явно сериозно се е запътил към кметския стол в китната малка варненска община

По това сочат изявите му на „човек от народа“, но забележете… от декември месец м.г. насам.

От един месец насам псевдопатриота Преслав Петров осезаемо се държи като народния глас на Вълчи дол.

Всичко се променя, когато на шести декември м.г. в администрацията на общината постъпва проекто-предложение за поставянето на 50 ветрогенератора в землището на Вълчи дол.

Хитреца Петров веднага решава, че предвид чукащите на вратата кметски избори може да извлече много дивиденти и за пореден път да се кандидатира за кмет, само че сега бил убеден, че ще стане, като „гласа на народа“, защитника на земята, на препитанието на хората и много други гръмки призиви с които очаквал без проблеми да спечели изборите и да стане кмет.

Само, че г-н Петров не може да прикрие настоящето, а още по-малко миналото си.

Нека да видим кой е ментора му от областния град Варна, с който се чува ежедневно, с който ги виждат заедно по протести, с който през 2017-та г., когато Преслав Петров беше зам. кмет от квотата на АТАКА заедно с депутата (към онзи момент) Николай Александров от същата партия извиваха ръцете на администрацията на общината за обществени поръчки, и други финансови инструменти на влияниве, които тримата очакваха като даденост за помощта си на изборите тогава, което си е чиста корупция.

Та кой е партийния шеф на Преслав Петров – сетил се от вчера да бъде „гласа на народа на Вълчи дол“ – това е наркоразпространителя Генадий Атанасов?

От ляво на дясно: Генадий Атанасов и Преслав Петров

Генадий Атанасов е председател на партия СВОБОДА отговарящ за Варна и варненските общини. Той определя и решава кои да са общинските председатели, като въпросния пореден самозабравил се местен „шаман на правосъдието“ облажил се с власт и … пари през годините от 2017-та до сега!

Генадий Атанасов още от преди десетина години се занимава с разпространение на наркотици, основно с кокаин, лихварство, снима порно видеа с не толкова пълнолетни момичета (детска порнография), прави схеми с имотни измами, измами с общинска земя, финансови транзакции от чужбина с неясен произход, съдружници професионални убийци и други престъпни дейности, някой от които са в Прокуратурата и към момента (може да ги видите в линка под статията).

Но нека да видим фактите!

На 19.09.2022 г. Преслав Петров като общински съветник одобрява и гласува краткосрочната и дългосрочната стратегия за развитието на община Вълчи дол, в която надълго и нашироко е описано, че ще се търсят инвеститори за да изграждат ВЕИ (възобновяеми енергийни източници), с което да се подпомага трайно и устойчиво населението в общината, като даже подписва протокола.

Още по-рано, в началото на 2022 г. Преслав Петров няма нищо против и даже подкрепя с гласа си в няколко сесии на общинския съвет продажбата на над 3000 дка земеделска земя и изграждането върху нея на фотоволтаичен парк.

На 06.12.2022 г. (десет месеца преди кметските избори) обаче, когато се появява инвеститор за изграждане на ветрогенераторен парк върху 150 дка. Петров вижда възможност и рязко си променя мнението, и вече е „гласа на народа“ и вече не само, че е против ВЕИ-та, но и направо си започва като за предизборна кампания, като открито призовава за незаконно гласуване.

За живущите във Вълчи дол не е тайна, че Преслав Петров ще се кандидатира отново за кмет подкрепен основно от група земеделци, които този път може би даже са го финансирали вече и са му обещали, че този път ще отворят „много широко кесиите си“.

Все още в сайта на общината Преслав Петров се води, че е общински съветник от партия СВОБОДА.

Дали хората от Вълчи дол ще повярват на фалшивите лозунги на Преслав Петров, превърнал се в ловък политик и добър манипулатор и ще го оставят да пренесе престъпната, корупционна практика от варненската мафия в общината?

Предстои да видим! 

Краткосрочна програма на община Вълчи дол за насърчаване използването на енергия от възобновяеми източници и биогорива 2022-2024 година


Сподели

Related posts

Leave a Comment