ЕТО ЗАТОВА ИСКАМ МЕЧ!

Сподели

МЪЖЕ искам в тая държава, бе, МЪЖЕ!

А не плашипутарник до плашипутарника.

Плашипутарникът начело на държавата, сърцето му в лайна увито, и не смее и съболезнователна телеграма да изпрати до Сирия, камо ли помощ. Защото ближе оная работа на Байдън „в синергия с дневния ред на САЩ“, а не в „синергия с Христовата истина и Бог“.

Не смее да се опълчи, не смее да изрази ПОЗИЦИЯ, дреме му на сайдера за чуждата болка и страдание. И в Сирия. И в България.

Ако нещо ги интересува истински живо е да крадат като алчни селски тарикати. Също като оня от Банкя, същите, само че тоя път а ла „село Труд“.

Сърцата им в лайна увити за болката, за човешката болка. Нямат сърца тия селяндури, пази Боже, сляпо да прогледа, вместо сърца имат единствено банкови сметки.

Плашипутарникът с чекмеджето и пачките ще се посере да се прави на по-голям евроатлантик и от Байдън, щото ако не бяха американците да му пазят крадливия задник, досега щеше да бъде в килия с кофа, вместо тоалетна. А! Да не забравя – и благодарение на Радев и кохортата му, същият тоя тип днес, изпран и невинен „ангел небесен“, отново иде за власт – по наведен и от Радев на американската сволоч.

Плашипутарникът десносектант, дето влиза -излиза от бобокови джипове и на ухо си плещи за Маджо, същият тоя „десен“ с болшевишко минало, неслизащ от дувара на Боко, и той хукнал да ни вкарва във война, ама не му стиска той сам да влезе в окопа. И през това време делка зависимости от съмнителни измамници, източили купища пари, щото и на него му трябват кинти, нали разбирате, за избори, и за да му расте напред още шкембето. Хукнал тоя десносектант да се ебава на всичкото отгоре с мъж, за когото ще изгоря мостове, щото такива като тоя десносектант ги гризкам на закуска, когато посегнат на някого, когото обичам.

В същата редичка и просто-идиотите на Радев, и те плашипутарници „от харвардска класа“.

Възрожденецът и той плашипутарник. Де що можа осребри, засега зад кулисите, и компенсира с апломбни приказки и рецитации. Ама засега. А да видим от АФЕРА как ще се скрие.

Плашипутарничка и една, дето викаше на един – а излез да се разберем като мъже! – ама я докара дотам, че сърцето и кърви единствено за търговията с оръжие за Украйна.

Плашипутарник и един възкръснал „Кенеди“, дето ако Байдън пръдне, той ще се насере.

Плашипутарник до плашипутарника.

Нито един с ХАРАКТЕР!

Нито един – с МЪЖЕСТВО!

Нито един – с ЧЕСТ!

Каканижат заучени фразички, надупени на видими вече и за олигофрените – сатанински „ценности“, гаврят се с цял един народ, който ги ненавижда и крадат с гъзовете си.

Нито един МЪЖ, ама нито един, дето става за нещо, пък даже и за ебане! Нито един!

Плашипутарник до плашипутарника.

Повръща ми се от вас.

И ето затова искам МЕЧ!

Веселина Томова


Сподели

Related posts

Leave a Comment