Фашистката партия СВОБОДА на Генадий Атанасов изхвърлена от Стефан Янев

Сподели

Фашизоидната партия СВОБОДА няма да участва в пресрочните избори на 2 април, разбрахме от наши брилянтни източници

Председателя и Владимир Симеонов и неговия заместник скандалния общински съветник от Варна Генадий Атанасов са били изхвърлени от сегашната коалиция Български възход и лично от генерал Стефан Янев поради всички сигнали за замесени видни членове на партия СВОБОДА, включително и на варненеца Атанасов в наркотрафик и наркоразпространение.

Двамата съмишленици потърсили контакт за общо явяване с ген. Шивиков, който на последните предсрочни избори направи опит да събере националния и пaтриотичния вот с Коалиция Справедлива България, но разбрахме, че също получили отказ точно поради фалшивостта си, задкулисните им занимания с наркотрафик и крайните им фашизоидни послания…

След и този отказ Симеонов и Атанасов решили, че ако излязат сами след тези избори ще бъдат осмяни от националните медии с очакван резултат около 2000 гласа за цялата страна и са взели крайното решение, че по-добре да НЕ участват.

Припомняме ви, че Генадий Атанасов оглави партия СВОБОДА във Варна преди кметските избори през 2019-та година, заедно със своя съмишленик и лява ръка, бивш зам. ректор на ТУ Варна Иван Русев, станал печално известен с разследването на Нова ТВ за корупция (вижте линка под статията).

Тогава Генадий Атанасов успя да вкара двама общински съветници – себе си и баскетболиста Велин Стоянов. Всички останали от листата му, които сами си финансираха кампаниите, бяха ЗАБРАВЕНИ !!!

Единствено Атанасов се погрижи за Иван Русевкойто от миналото лято е в борда на Спортна зала Варна на тлъста заплата, Румен Анри Широков, който пере пари чрез няколко сключени договори за медийно обслужване с общински фирми, Мишо Арменеца, който му разпространява „белото“, а Генадий му осигурява протекции и Теодора Иванова от Аспарухово, която и преди 2019-та г. си работеше в дирекция Закрила на детето.

Научихме още, че сега след като няма да се явяват на изборите на 2 април Генадий Атанасов се подготвял за изборите на 29 октомври за кметската власт. Проблемно обаче се оказвало набирането на желаещи за листата му.

Надали вече някой ще му се „върже“ да бъде използван и да си прави кампания със собствени средства.

Колаж: Само Истината


Сподели

Related posts

Leave a Comment