Евроатлантическите ценности за нас означават: липса на национална, независима и достойна външна политика, налагане на диктат и правила от чуждо посолство

Сподели

Не приемам и обявявам за пагубни евроатлантическите ценности! Миналата седмица приключи регистрацията на партиите в ЦИК за участие в изборите и какво ми прави впечатление? Почти всички партии и коалиции заявяват, че са с евроатлантическа ориентация, а не че са фокусирани само и единствено към България и българския народ. В този ред на мисли изводът е само един, че това са структури за чуждо влияние и проводници на чужда, пагубна политика за Отечеството.

Евроатлантическите ценности за нас означават: липса на национална, независима и достойна външна политика, налагане на диктат и правила от чуждо посолство, пробита държавна структура на всички нива, слаба и без способности система за национална сигурност, повсеместна корупция, ниски доходи, осакатено образование, лоша здравно-осигурителна система, демографска катастрофа, джендъризъм, идейна и културна бездуховност, т. е. това са ценности, които рушат устоите на държавността и заличават народната памет и традиции. Това ли желаете, свободни и независими хора?

За това ли се бориха нашите предци? Не трябва да ги предаваме! Да се борим за Отечеството!

Димитър Шивиков


Сподели

Related posts

Leave a Comment