Слугата на Мафията Преслав Петров внедрен и при Мая Манолова

Сподели

Слугата на варненската Мафия Преслав Петров бе забелязан на сбирка на Левицата във Вълчи дол в петък вечерта

Общинския съветник от Вълчи дол Преслав Петров, който де що има някаква инициатива гледа да си я препише и да яхне вълната за да успее да подлъже вълчидолци за да гласуват за него на наближаващите кметски избори, е бил забелязан на събрание на Левицата в края на миналата седмица с Мая Мнолова.

Според местни анализатори Преслав Петров просто гледа да се закачи навсякъде, където може за да си осигури подкрепа за кмет на Вълчи дол.

Припомняме Ви, че Преслав Петров е неразривно свързан с варненския общински съветник свързван с десетки престъпления и с варненската Мафия Генадий Атанасов – Гената.

Сред жителите на малката китна варненска община вече се говори, че Преслав Петров е държан от Ментора си Гената с компромати и ако стане кмет безпрекусловно ще изпълнява заповедите на варненската Мафия, като източва общински средства в посока на Варна чрез естествено „правилните“ фирми и любимото на Генадий Атанасов – кражба на общински имоти чрез познатата обстоятелствена проверка.

Към „правилните“ фирми за усвояване на Генадий Атанасов – Гената вече има нов играч. Както вече Ви уведомихме на 14 февруари в емблематично варненско заведение любимо на елита на Морската столица бе сформиран нов кръг на влияние, който се нарече „Кръгът Капитан Кук“ начело с Генадий Атанасов.

Знаков играч в този кръг бе забелязан известния в цяла България „царя на обществените поръчки“ (през които се източват общинските средства), строителния мошенник Анжело Георгиев.

Местните с уплах коментират, че точно този кръг си е заплюл да превземе на есен Вълчи дол чрез напористия Преслав Петров.  

Начлната снимка е от Фейсбук


Сподели

Related posts

Leave a Comment