ЕС няма да изкара дълго

Сподели

В деня, в който преди 24 години започна бомбардирането на Югославия от НАТО, със съдействието на България представлявана от Иван Костов, генералният директор на предателите на страната ни, напомням, че по стандартите на евроатлантическата общност бомби с убеден уран не са опасни и със сигурност не са ЯДРЕНИ бомби.

Напомням също, че демокрацията на евроатлантическата общност се налага винаги с бомби, НПО, платени вътрешни предатели, поставяне на политици и общественици под зависимост и други привлекателни методи за изтезаване на народи да я приемат.

Напомням в този ден, че преди почти 250 години във Франция имаше голяма протестна вълна, която е известна като Велика Френска Революция, избушила Франция с кралско синьо-златните и крака нагоре, довела до обезглавяването на почти 50 000 души за престъпления срещу френския народ.

Който знае, разбира, че днес има подобни условия и за Франция и за САЩ като през 1789 и 1774 година. Революции идват. Френският родшилдов пудел, хомосексуално и финансово зависимият глобалистки бройлер Макрон каза, че тези убийствени протести, каквито Франция не е имала от преди 20 век, били дело на конспиратори, терористи и въобще престъпници, с което показа истинското си лице – предател на Франция и мразещ френския народ.

Отговорът ще бъде помитащ, да се знае! Франция ще гори и отново ще има революция.

ЕС няма да изкара дълго.

Всички български партии, които са заложили на евроатлантическата карта, изпадат извън борда независимо дали ще управляват или не. Ако някой още не е разбрал, светът е в НОВА ГЕОПОЛИТИЧЕСКА ЕПОХА, в която Западът залязва и като сила и като модел.

Да изкушаваш хората с торби с лютеница и салам, за да гласуват за теб, е не само страшно фатална простотия и тъпотия, но е дъното на дъната на най-големите идиоти, които съм виждала. То е абсолютно същото като да им раздаваш по 50 лв!!! Само че много по-префинено просташко. На всичко отгоре някои от основните икономически проблеми на българите от година и половина насам са по вина именно на тези идиоти, които не знам какво са завършили, но са извършили с тези торбички най-грозно долнопробно използвачество. Дианче, която си пиар на бандата на Киро, тъпа си като празна торбичка с номер 12 на нея!

Командирът на руските химически войски генерал Кирилов в изявление днес по повод годишнината от войната на НАТО срещу Югославия каза, че са използвани 15 т обеднен уран срещу сърбите. Ама той е полезен, няма страшно! 

Анастасия Гешева

http://pogled.eu

Сподели

Related posts

Leave a Comment