ПАДЕНИЕ! Александър Николов пристана на Генадий Атанасов! Щели да свалят Иван Портних с опорочената партия СВОБОДА

Сподели

Бившият зам. областен на Варна и бивш водач на партия Български Възход, и още по-бивш член на ИТН Александър Николов се е самопредложил да бъде кандидат за кмет на замесения в един куп престъпления общински съветник Генадий Атанасов за да свалят Иван Портних от кметския пост, ни споделиха наши бриллянтни източници

Напоследък двамата били забелязвани почти ежедневно да обядват в различни скъпарски ресторанти в морската столица.

В четвъртък, 13 април на двучасов обяд в популярен ресторант под хотел Черно море към двамата съзаклятници се е присъединил и друг техен съмишленик – общинския съветник избран от ВМРО – Венци Сивов, за който се знае, че е без средно образование.

Излизайки от известен ресторант под х-л Черно море от ляво на дясно: С изхлузените дънки е Генадий Атанасов, в средата е Александър Николв и в дясно Венцислав Сивов

Според запознати Александър Николов бил много разочарован, че генерал Янев го е изхвърлил, като мръсно коте, не само като водач на листата му за Варна за последните избори на 2 април, но и от цялата листа на Възхода.

От тогава Николов ходел и се предлагал на всеки за който се сети за кандидат за кмет, и се определял за кандидатът, който можел да „събори“ Иван Портних !?!

Най-вероятно Николов сам си ги поръчва тези статии, за да е актуален, но такава му е стратегията

И така стигнал до друг самотен политически герой във Варна – замесения в един куп имотни измами ТОКСИЧНИЯ Генадий  Атанасов, който откакто свали Янко Станев от поста зам. председател на ВОбС сам се хвалел, че е новия СИВ КАРДИНАЛ В ОБЩИНА ВАРНА.

Припомняме, че адвоката за който говорят, че незнайно защо ходи винаги с костюми с един номер по-големи от неговия, с военни обувки (за военните обувки предполагаме, че са да се подмазва на Генерала), и с голямо количество гел на косата (не смеем и да си помислим, че е мазна), беше водач, а по-късно и депутат от партия БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД от Варна на изборите на 2 октомври м.г.

Спорд местни анализатори, още тогава Николов си е правил плановете за кметските избори в края на тази година.

Умело излъга обществото, че си е подал заявлението за напускане на Областна управа, защото е патриот и е „воден от разбиранията си за принципност и честна игра в изборната кампания, депозирах и бе приета оставката ми като заместник областен управител“но истината е, че просто закона е такъв и той е бил задължен  да напусне.

„СТАДО БЕЗ МЪРША НЕ БИВА“

Народна мъдрост. В техния случай обаче май мършите в стадото им са малко повече…

Живота е показал, че след като са отритнати от всякъде „нечистоплътните“ (и в живота и в политиката) се обединяват и правят общи планове (в повечето случаи водени от омразата към някой) – в този случай в името на всяка цена да станат общински съветници за да се наредят в кацата с меда.

ХОРАТА СА КАЗАЛИ, ЧЕ „КАПКА КАТРАН ЦЯЛА БЪЧВА С МЕД РАЗВАЛЯ“

За цяла Варна вече не е тайна, че Генадий Атанасов е такава капка картан. Затова и всички поканени от него за кандидат общински съветници му отказват масово! Защото никой не иска да се доближава и да го свързват с човек, който е замесен с имотни измами, наркоразпространение, снимане на порно видеа и склоняване на манекенки опасно близки до 18 години за участие в снимките, с неуспял опит да открадне бивш военен парк на Галата, усвояващ общински пари чрез строителни поръчки чрез фирмите на Николай Роев и строителния мошеник Анжело Георгиев – Интербилда, и още много други все престъпни дейности. 

Общо взето Генадий Атанасов със селяндурско-нагло поведение, изхлузените дънки и брутално-гадно отношение към служителите за три години в Община Варна се намести нагло на всяка „поста“ за пари и още пари, и още пари… Е кой нормален човек ще иска да се снима до тоакъв човек? ТОКСИЧЕН! Само Александър Николов, защото може би и той е изхвърлен от Генаерала! И защото и двамата си вярват, че са основния опонент на ГЕРБ и Иван Портних и… щели да го свалят…

ОТ КЪДЕ СТАНАХА БЛИЗКИ?

Припомняме Ви, че на изборите на 2 октомври БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД се явиха с три партии мандатоносителки, едната от които бе партия СВОБОДА. Тогава Генадий Атанасов се превъзнесе в облаците, самозабрави се, навсякъде говореше, че ТОЙ е мандатоносителя на ВЪЗХОДА във Варна. Генадий посрещна Генерала със скъпия си чисто нов черен джип БМВ и го доведе до входа на Юнашкия салон, където Александър Николов го посрещна.

Снимки – стоп кадър от видео на Нова Варна

Генадий напрено се снима с генерал Янев.

Той извика за пълнеж в залата най-доверените си наркоразпространители, които винаги поемат вината и му пазят гърба – Румен Анри Широков и Мишо Арменеца.

Оградените в червено от ляво на дясно: Мишо Арменеца, Румен Анри Широков и приятелката му

След като ТОКСИЧНИЯ пишман патриот Генадий Атанасов разбра, че всички нормални и читави хора масово му отказват и няма да успее да намери хора, които да излъже за да станат кандидати за съветници в листата му, и отново да му помогнат ТОЙ да стане съветник, и после да ги изостави и излъже, както постъпи с хората на изборите през 2019-та година (че тогава даже и застъпниците си излъгал, като не им платил и до днес, но е набутал кандидатите си за съветници да се оправят)!

Калиткото решил, че стария му „приятел“ – отчаяния Александър Николов идва тъкмо навреме. Направо му бил дюшеш! Той го лъже, че има 3000 гласа, Сашо Николов го лъже, че има подкрепа от Хидрострой… и така много добре си пасват. Но на Генадий му е по ОК. Николов ще му стане кандидат за кмет и той ще допълне листата до 51 човека (щото на Генадий всички му отказват), а Генадий, като организатор, мандатоносител и „човека с 3-те хил. гласа щял да бъде втори.

КОЙ Е ВЕНЦИСЛАВ СИВОВ И ЗА КАКВО СЕ БОРИ?

Не сме забравили Венцислав Сивов, просто защото няма с какво да го запомним!

Той е единствения общински съветник БЕЗ ЗАВЪРШЕНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ, говори се, че IQ-то му е 49, стана съветник по случайност, че беше председател на район във ВМРО, а в последствие и председател. Както знаете ВМРО вече ги няма в политическия обзор – трайно. На последните избори даже не участваха.

И той като Генадий Атанасов и Александър Николов е на потъващ кораб, и се е хванал за същата сламка като тях. Най-вероятно и той им казва, че има 3000 гласа и трябва да е трети след Генадий в листата за съветници и всичко им се получава като „цветя и рози“… Затова е в ЗАВЕРАТА – хареса му да е съветник. Горкото момче не разбира, че Генадий е готов да го използва и след това просто ще го забрави – точно като другите.

ШЕГАТА НАСТРАНА

Единствената разлика между тримцата е, че Сивов поне се облича нормално и има някакъв стайлинг, за разлика от „изсипняка“ Генадий с провлачените дънки и Николов с два пъти по-големите костюми и военните обувки…

Ако не уважавахме старото анимационно филмче на великия Доньо Донев щяхме да ги оприличим на тримата глупаци. Но не бива!

ГЛАС НАРОДЕН, ГЛАС БОЖИ

До кметските избори в края на октомври остава много малко време. Всички казваат, че наближаващите избори ще са „кървави“, каквото и да означава това. То на предните кметски избори имаше какви ли не кандидати за съветници, та камо ли сега!?!  Спомняте си , че някой листи са били запълвани с нарко дилъри, които без да се притесняват са си раздавали картички с преференциата си.

До къде я докарахме – бандити с платен вот да влизат в общинския съвет и точно те да гласуват важни решения за развитието на Варна?

ВАРНЕНЦИ ЩЕ ИМ ПОЗВОЛЯТ ЛИ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ ОТНОВО?

Ще разберем на 29 октомври…

Иван Русев


Сподели

Related posts

Leave a Comment