МАЛКО УПРАЖНЕНИЯ ПО ЛОГИКА

Сподели

Гешев не е неудобен на никого наистина. Освен може би съвсем бегло на ДПС и ПП. Интересно е кой има интерес от подобен атентат?

На първо място – самият Гешев. Напоследък, особено след джендърменското споразумение между ГЕРБ и ПП, като едното нищо решаващият коз може да е главата на главния прокурор за постигане на правителство, че той Ристе Бойкикиев толкова отдавна си мечтае да си има главен прокурор, че направо вече не е човешко да стои в тая абстиненция. С атентата се доказва, че Гешев е неудобен на някого /по-наивните си въобразяват, че на мафията/, и ако някой сега посегне да го смени, като едното нищо може да е свързан с атентата. С този „инцидент“ на практика Гешев се циментира в прокуратурата. Да отбележим и това, че никой не е пострадал. Ако някой иска да гръмне някого, уверявам ви, че няма да се гъбарка по такъв начин. То бива, бива непрофесионализъм, ама бивол за мезе не бива. Корабче ни плува в окото, както се казва….

Може и да е предупреждение. В прокуратурата има доста политически игри. Може пък Гешев да е решил да спаси главата си, като поднесе главата на някой от топ-мафиотите на България, участвали във властта. Естествено, последните това не биха го допуснали, ако са го разбрали и това е начин да го плеснат през ръцете и да го накарат да се замисли върху картинката. Все пак толкова са инвестирали в него…..

Може да е сценка. На американците. Които да извадят доказателства, че Путин е виновен за тая работа, ей Гешев се върнал от Украйна, където каза, че ще арестува Путин и последният е пратил ГРУ да го гръмне. Ама те не успели. На косъм, бе, на косъм, ама не успели. То ние, дето сме отраснали в дивия социализъм и си пишехме със съветски/руски другарчета, дори знаем, че тези, набележат ли някого, му остава само време да си напише завещанието. Но пък американците могат да ползват тази теза, за да засилят военното си присъствие тук, включително в държавни институции, служби и прочие. Те само си търсят повод да доведат още американски войски в България и да ни въвлекат във война. А това е идеалния повод. Както се казва, ако няма повод, ще си го измислят.

Обстоятелството Гешев да е засегнал интересите на мафията и престъпността по какъвто и да било начин, напълно го изключвам.

Та си спомням 2020, когато викахме по улиците: „Оставка, съд, затвор, Гешев е позор.“. Пък сега, видиш ли, се руши държавността с тази сценка. 

Блажени наивните, тяхно е царството на глупостта!

Елена Гунчева-Гривова


Сподели

Related posts

Leave a Comment