Генадий Атанасов „изцибва“ Анжело Интербилда, както Мафията къса опашката си при опастност!

Сподели

Председателят на престъпния синдикат Генадий Атанасов – Гената от Владиславово, създаден в началото на годината в ресторант Капитан Кук с цел усвояване на огромни суми от нагласени обществени строителни поръчки, щял много скоро да „изциба“ (лично Генадий атака се е изразил) слабото звено в ОПГ-то си Анжело Георгиев – Интербилда, разбрахме от наши брилянтни източници

Това се налагало след разрасналия скандал около обществената поръчка за Изграждане на ел. зарядни станции за ел. автобусите във Варна за 3 млн. лв. с ДДС в които част от парите са евросредства, дадена от „Градски транспорт“ ЕАД на фирма свързана с Атанасов.

Според разкритията за поръчката стана ясно, че е замисляна от строителния мошенник на национално ниво Анжело Георгиев – Интербилда още от септември месец 2022г., чрез изнудването на зам. кмета на Варна Христо Иванов.  

Поради нашумялото му име на мошенник в строителството, задлъжнялостта му към доставчици от цяла България, и запорираните му фирми се принуждава да обсъдят някакво партньорство с Генадий Атанасов.  Първоначално поръчката е трябвало да бъде спечелена от фирма на Анжело, но Гената го е завъртял и е вкарал фирмата на Николай Роев.

Николай Роев обаче е строителен предприемач, който не обича да е в „светлините на прожекторите“, особено когато се налага да изпълнява сложна поръчка с мониторинг от Европрокуратурата, осветена с разследване на медии и най-вече с някакво измислено участие на строителен мошенник дължащ пари на цяла Варна и на хора и фирми от доста голяма част от България.

Роев бил укорявал Генадий Атанасов, че този Анжело му носи само негативи, проблеми и репутационни щети, и не само, че няма да му сключи договор за подизпълнение, защото бил убеден, че ще открадне ДДС-то, но и не искал да го вижда повече на обекта дори. Анежло им очернял репутацията създадена до сега и го съветвал и той да се разграничи от него. Как до преди да се събере с него нямало никакви проблеми с дейността им и всичко било спокойно, а след като се събрали проблемите започнали? Пък и за какво му било на Генадий още един човек с фирма, когато Ники Роев има фирма и то с всички регистрации в КСБ (дори и първа група, първа категория), сертифкати за качество по ISSO и най-вече няма задължения! Анжело му идвал конкуренция… и то с огромни проблеми и последствия!!!

Но нещата вече се били оплескали след цялото осветяване на поръчката и най-вече за да няма последствия от Европрокуратурата бил длъжен да я извърши точно по КСС-то, и с описаните качествени материали.

Абсурд било да послушат Анжело и да спестяват пари от качеството на материалите, от работниците а най-вече от ДДС-то. 

В събота сутринта (след скандала в медиите) на кафе в Дружба да страни от Анжело Генадий бил посъветван и от свой колега от общинския съвет Варна с инициали Т.Б.

В ТАКИВА СЛУЧАИ МАФИЯТА КЪСА ОПАШКАТА СИ

На разговорен език Мафията се дистанцира от „петното“ Анжело Георгиев, което вече се е опитало да ги изпръска. И ще ги изпръсква с кафяво вещество и занапред.

Според запознати още другата седмица Генадий щял да започне да стрни от варненския мошенник.

Първото показно, че Анжело вече е „изцибан“ щяло да бъде обяснението на Генадий Атанасов още в понеделник, че обещаните му други две поръчки за ремонти гласувани на последната априлска сесия на Общ. съвет Варна няма да могат да му бъдат дадени (ВИЖТЕ ГИ ПО ДОЛУ).

Защото е ТОКСИЧЕН!


Сподели

Related posts

Leave a Comment