СИГНАЛ ДО ГЕШЕВ! Анжело Интербилда прокарва Дълбоката държава във Варна

Сподели

Само преди няколко дни Асен Василев в скандалния запис каза: Шефовете на служби са одобрени от чужди посолства, местните избори ще ги правим с наше МВР

Строителния мошеник Анжело Георгиев-Интербилда отговарял за подреждането на Дълбоката държава във Варна, ни информираха наши брилянтни източници пред които самия той се е хвалел.

Картбланш му давал бившият зам. министър на Транспорта в кабинета Петков миналата година Стоян Новаков.

Анжело Георгиев и Стоян Новаков били приятели от много години и Новаков му имал безпрекословно доверие, твърдял Георгиев.

Още в началото на 2022г. Новаков заедно с друг депутат направили опити да кадруват в службите и ОДП на МРВ във Варна, но доколкото знаел Анжело без успех.

Сега вече от месец и половина Анжело отговарял за прокарването на Дълбоката държава в Морската ни столица под прякото наблюдение на сивия кардинал на ПП за Варна Стоян Новаков, който пък отговарял пряко пред Лорер. Самият Анжело се е хвалел пред свои близки за влиянието, което му е предоставил Новаков.

Кадрите подготвени от Анжело вече били получили одобрение от чуждите посолства.

При конфигуриране на кабинет Анжело Интербилда веднага бил готов да започне със смените.

Според хора, които го познават всичко това било малко вероятно и най-вероятно е поредната измислица от арсенала на илюзиите на строителния мошеник с цел „зарибяване“ на нови потърпевши на измамите му.

Очаквайте подробности…


Сподели

Related posts

Leave a Comment