СЪСТОЯНИЕ НА ТЕРИТОРИЯТА:

Сподели

1. ГЕРБ не искат властта, но много искат някой друг да е виновен, че няма правителство. Очаква се на скромно вътрешно тържество да гласуват някаква наградка на Радостинчо, който им свърши прекрасна работа.

2. ПП се опитват да осъзнаят мащаба на бедствието, което им се стовари в лицето на един, кото пък използваха срещу други. Всичко се връща, както се казва. Липсата на капацитет си оказва влияние и от вчера се щурат като попарени хлебарки и не знаят как да реагират.

3. БСП се кефи на макс от ситуацията и се чуди как да извлече дивиденти от тая работа.

4. ДПС им писна и искат и те преосноваване на държавата.

5. Възраждане отново си искат преосноваване на държавата.

6. Големият Х е Гешев, за когото вече никой не може да каже какво ще прави, но пък зрелището е на най-високо ниво, така че седим с пуканките и чакаме.

7. Народът вече е толкова изтощен от зрелищните простотии, че вместо да излезе на улицата, люпи семки на диванаа и псува всички по ред на номерата. И майките им.

8. На Козяк се опитват да спрат Кенет да си изскубе и малкото останали косми, а американското правителство започва да осъзнава, че Хероиня си е направо героиня да издържи толкова време на територията, пълна с НУРС-ове. 

9. Най-тежко е на журналистите, които не знаят как едновременно да си обърнат задните части във всички посоки.

10. Феновете на ГЕРБ развиват сложна шизофрения кой е прав – Мутрата или Гешев. Не е лесно да си прост.

Та такива ми ти работи. Моята прогноза е, че отново ще се извърти въртележката, Радев отдавна се е договорил с партиите да управлява до есента. Очакват се и още няколко трупа. Шамарите идват внезапно за неслучайни хора и изотзаде, както казваше ПКП. 

На територията е забавно….

Елена Гунчева-Гривова


Сподели

Related posts

Leave a Comment