СХЕМАТА НА МАФИЯТА! ПОД ДИКТОВКАТА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ВСИЧКИ „ПАРТИЙНИ БОКЛУЦИ“ ИЗПРАНИ. НИКОЙ ОТ ПП/ДБ, „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ И ДПС НЯМА ДА БЪДЕ ПИПНАТ ОТ ГЕШЕВ! ЕДИНСТВЕНАТА МИШЕНА ЩЕ БЪДЕ БОКО ТИКВАТА. ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВАТ ПРОДАЖНИ ПРЕДАТЕЛИ. ОПЕРАЦИЯ „ЧИСТИ РЪЦЕ“ С РЪЦЕ В ЗАДНИКА!

Сподели

Без много обяснения.

В прав текст.

МАФИЯТА си разигра отвратителния сценарий по СХЕМА.

ЕДИНСТВЕНАТА МИШЕНА е Боко Тиквата.

Точно в деня, в който Пеевски заедно с Христо Иванов /Алоо, Росенец, имаме ли връзка?!/, заедно с Простото Киро и Асен / Алоо, ДПС, как е ибрика?!/, заедно хората на Боко Тиквата /Алоо, Пеевски, кво викаше преди години, стискайки зъби, че Боко те карал да се чувстваш диамантен крал в бананова република?!/ договориха позорище, наречено бъдещо правителство – главният прокурор поиска имунитета на лицето Бойко Методиев Борисов.

Нищо изненадващо. Очаквано – по СХЕМА.

Точеше се кадаифа бавничко, много бавничко, че да сколасат политическите крадци да се опаковат заедно и на всяка цена да има ПРАВИТЕЛСТВО НА ВОЙНАТА.

ПО ЗАРЪКА И ПО ЗАПОВЕД НА АМЕРИКАНЦИТЕ.

Вместо досега да арестува поне десет КРАДЛИВИ КМЕТА, минимум, и още по-крадливи ПП екс управленски кадри, главният прокурор се пуска във Фейсбук със снимки със зимно яке и прави тъп пиар, като че ли е кандидат -общински съветник за село Левуново.

Топката УМИШЛЕНО се бавеше.

И продължава да се бави.

На ехалето се пускат банални напъни – „време е за „Операция „Чисти ръце“, но „операцията „Чисти ръце“ е с ръце в задника!

От дни наред СХЕМАТА ГИ подреди.

Гешев не трябва да пипа никой от ПП. Въпреки че там са заковани и „опаковани“ на спец. език. И то не от сега! И то не от вчера!

Никой от ПП не е пипан, защото АМЕРИКАНЦИТЕ НА ВСЯКА ЦЕНА ИСКАТ ПРАВИТЕЛСТВО НА ВОЙНАТА.

И ВСИЧКИ са надупени, нахулизили наколенките, за да угодят на сатанинските интереси на когото и да било, стига да спасят кожата си, лапачката си, властта си и потоците от кинти. Както и чувалите от „пътя на копринката“, в който е оплетен и „пътя на боко тиквата“.

Никой от „пътя на копринката“ също няма да бъде пипнат.

Защото Радев е в Схемата, заедно с ДПС, както и ще не ще, с Гешев.

Отзад, зад кулисите, ТЕ всички са договорени – единствената мишена е Боко Тиквата. Всъщност, той вече даже на мен лично не е интересен, защото май само той не разбра, че отдавна е приключен. Отново с „доброто“ на американците.

Боко Тиквата е свършен.

ДАЛЕЧ ПРЕДИ ГЕШЕВ, „АФЕРА“  ви го беше написала в прав текст – че Боко Тиквата е топка пред дупка.

Истинската справедливост обаче, на която АФЕРА винаги е служила, задължава да се каже, че от седмици в ход е СХЕМАТА:

Боко Тиквата – аут.

ПП – НЕПИПАНИ, ЗАЩОТО ЩЕ ПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТО. ДИРИЖИРАНИ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ.

ДПС /И ПЕЕВСКИ/ – ЩЕ ЗАСТАНАТ ЗАД ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО. НАГЪЗЕНИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ.

ДБ – ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ Е ДА СЕ ИЗПЛЮЕТЕ ОТГОРЕ ИМ. И С ПЕЕВСКИ В ДОСЛУК, И С БОКО В ДОСЛУК, САМО И САМО ДА СЕ НАМЪРДАТ ВЪВ ВЛАСТТА И ДЖУДЖЕТО АТАНАСОВ САТРАПСКИ ДА КОЛИ И БЕСИ В СЛУЖБИТЕ.

Да не забравяме и едни видни експерти по антитероризъм, дето  дундуркат таткото на Киро – Петко, както и се надиграват с Боко, кой по-голям тарикат е. И те са на софрата – и с МВР, и с Министерството на икономиката, ако им върже зара и ДАНС ще възседнат.

ВЪЗРАЖДАНЕ – който е чел през годините АФЕРА, знае какво съм написала от първия ден за Коцето в политиката. Бройте там само „комплиментите“, сещате се какви и по колко, и не слушайте патриотарските рецитации. Врътките са им с пиниз уж, учат се от Боко.

ГЕРБ – ПРЕЦАКАНИ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА САМОВЛЮБЕНИЯ СИ, УМРЯЛ ОТ СТРАХ БОКО. И от тях ще изгорят онези, които „трябва“, за да бъде по-пищна ТАКА НАРЕЧЕНАТА „ОПЕРАЦИЯ „ЧИСТИ РЪЦЕ“ С РЪЦЕТЕ В ЗАДНИКА.

ПРЕЗИДЕНТЪТ РУМЕН РАДЕВ – в момента с Гешев, и Гешев с него в момента. На една лодка са, ЗАСЕГА. Само за да върже ОБЩАТА СХЕМА. И да на му пипнат крадливия „път на копринката“.

БСП не я споменавам, защото Корнела излезе по-хитра май от всичките.

КАКВО ЩЕ ПОСЛЕДВА ПО СХЕМАТА СЛЕД ГЛАСУВАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, СТЪКМЕНО ПО ЗАПОВЕД НА ЧУЖДАТА ДЪРЖАВА АМЕРИКА?!

Време на живот на правителството – два-три месеца. Ще започнат протести, добре ПЛАТЕНИ от когото трябва. Защото ВСИЧКИ  са наясно, че този народ е РАЯ и хич не го е еня, както ви е известно, кой ще управлява. Докато не започне да се лее кръв покрай войната, естествено. Дотогава го търсете тоя народ в Гърция и Турция по плажовете. Е, ще има дежурни на площада на протеста. Срещу надница.

Целта на протестите ще е да падне това налудничаво правителство. През това време обаче КРАДЕНЕТО ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ПОГОЛОВНО.

ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ИВАН ГЕШЕВ ще бъде спасен по СХЕМАТА. Поне докато им трябва на всички тези от „политическия боклук“ и най-вече докато приключи Боко Тиквата.

После – не. Нищо, че го успиват с обещания. Защото ще трябва главен прокурор, който оттам нататък ДА НЕ ПИПА НИКОГО! И Операция „Чисти ръце“ ще е дотука.

Който очаква да види ПРОДАЖНИЦИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ в ареста, няма да стане.

Никой друг, освен Боко Тиквата няма да го отнесе. Плюс някои негови консилиери.

Крадците от ПП са табу. Крадците от ДПС са табу. Крадците от ДБ са табу.

Ще се бия“ повтаря като мантра главният прокурор Иван Гешев.

Не, Гешев, аз се бия! И всички виждат на длан как по 24 часа ОТ ГОДИНИ СЕ БИЯ – НЕ САМО С ЕДИН, А С ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ БОКЛУЦИ! ДОКАТО И ТИ, И ВСИЧКИ ОТ СХЕМАТА СИ БЪРКАХТЕ В ГЪЗА.

И СЕ БИЯ НЕ ИЗБИРАТЕЛНО – САМО С ЕДИН, КАКТО ТИ, А С ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ БОКЛУЦИ!

И ще продължа да го правя!

БАРДАКА Е ГОТОВ – ДБ, ДЕТО КРЕЩЯХА СРЕЩУ БОКО И МАФИЯТА МУ, И СЕ ВЪРГАЛЯХА В РОСЕНЕЦ СРЕЩУ ДОГАН И ПЕЕВСКИ, ДНЕС СЕ ЦЕЛУВАТ С БОКО И  ПЕЕВСКИ. ДПС И ПЕЕВСКИ, КОИТО ПОЛУЧАВАХА ОРТИКАРИЯ ОТ ПП И ДБ, ДНЕС СИ БЪРКАТ ПО ДУПКИТЕ С ДБ И ПП. ГЕРБ, ЗАЛОЖНИК НА ЕДИН МАФИОТ, СПАСЯВАЩ КОЖАТА СИ, ЖЕРТВАЙКИ ГИ ВСИЧКИТЕ, СА ГОТОВИ НА СВИРКИ С ВСИЧКИ. ВЪЗРАЖДАНЕ – ОТКЪДЕТО КАКВОТО ПАДНЕ, ВСЕ ФАЙДА. ИТН – АБЕ, МНОГО СМЕ ВЪЗМУТЕНИ, АМА НАЛИ СМЕ „МАЛКОТО ДПС“, КАРАЙ ДА ВЪРВИ…

И ГЕШЕВ, дето – „аз ще се бия“, но не пипа никой друг, освен зададения по Схема единствен Боко.

Абе, Гешев, ти шмъркаш ли?!

Веселина Томова


Сподели

Related posts

Leave a Comment