СИГНАЛ ДО ГЕШЕВ! АЛЧНОСТ! „Братя Атанасови” гонят Ивайло Маринов от БМ Залива

Сподели

Христо Атанасов е направил предложението

Всеки варненец познава или е чувал за легендата на Варна – олимпийския шампион по бокс Ивайло Маринов

Всеки знае, че в България  олимпийските и други шампиони са недооценени.

Всеки варненец е чувал историята, че кмета Кирил Йорданов е дал на символичен наем БМ Залива на Ивайло Маринов, защото е един достоен варненец и има нужда от прилични приходи. Почетен гражданин на Варна, прославил Морската столица и постигнал успехи стигнал чак на върха на стълбицата за да развее българския флаг и да стане Олимпийски шампион. А Българската федерация го определя за Боксьор номер 1 на страната за ХХ век.

Всеки варненец я знае тази история.

Когато България все още няма закони да си поддържа олимпийските шампиони поне кметовете помагат с каквото могат.

Кмета Иван Портних, когато встъпва още в първия си мандат продължава този жест на почитание и уважение към Маринов.

Докато БМ Залива не влиза в полезрението на псевдопатриота Генадий Атанасов и на “брат му” Христо Атанасов и те не решават да го завземат единствено заради АЛЧНОСТТА СИ. Не е тайна, че администрацията в Община Варна тайно оприличава на постоянно движещите се  заедно и мислещи еднакво подло със схемите си и надменното си държание двамата заместник председатели Генадий Атанасов и Христо Атанасов като “Братя Атанасови”!

И така преди около месец Христо Атанасов получил “финансово предложение” от директор в девненския завод Полимери чрез схема да му бъде “уреден” БМ Залива на концесия достатъчно продължителна, че на негово място да бъде изграден малък хотел с басейн и ресторант.

“Братя Атанасови” веднага се впускат в далаверата да изкарат някой лев за пенсия, че най-вече Генадий бил много притеснен, че едва ли ще влезе в следващия местен парламент.

И така на последната априлска сесия на Общ. съвет Христо Атанасов с помощта на “брат си” прокарва решение месечната наемна цена на БМ Залива да бъде вдигнат на 10 000 лв. и да бъде даден след провеждане не на търг, а на конкурс.

Към момента решението в тази му точка е обжалвано от областния управител на Варна Марио Смърков.

Самозабравилите се “Братя Атанасови” са си позволили да направят тази схема без знанието на кмета Портних, който когато научил меко казано “полудял от ярост”.

Сега според нашите източници Човека „Асен“ от Полимери си поискал “финансовот предложение”. Той обаче го бил дал на Христо Атанасов. Стиснатия Генадий Атанасов обаче не му се връщал неговия дял и убеждавал „брат си“ да “топа топката”… В престъпните среди тази ситуация в 77% от случаите стига до раздор в отношенията! Какво ще последва тук – ще видим?

Явно и Варна си има нелицеприятни „братя“, като актуалните отново от днес „Братя Галеви“ – наглите, самообявили се, че командват цялата Община Варна и всичко в нея минава през тях – „Братя Атанасови“!

Питате се дали Генадий Атанасов има съвест ли? Ние ще Ви отговорим – няма!

Варненци разчитат на кмета Иван Портних да охлади страстите на самозабравилите се “братя Атанасови”!

Очаквайте подробности…


Сподели

Related posts

Leave a Comment